2777
2789

سلام و تبریک به مناسبت آغاز ماه مبارک رجب 🌹🌹🌹

من سیزده چهارده روزه پاک شدم ،،، ولی امروز خون غلیظ ازم اومد. ... آیا حکم حیض رو داره ؟؟؟؟

یه جا خوندم که میگن حیض کمتر از سه روز نیست. .... اگر کمتر از سه روز باشه نیازی به غسل که نداره ؟؟؟،

ممنون میشم از راهنماییتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استحاضه س با حیض فرق می کنه و اگه مقدارش زیاد باشه غسل استحاضه داره

استحاضه که باید در امتداد حیض باشه دیگه. .... الان این مثل لکه بود ولی غلیظ بود. ... الان سوالم اینه باید سه روز کامل ببینم خون رو تا غسل بذارم ؟؟

من دو هفته س که پاک شدم. 

استحاضه که باید در امتداد حیض باشه دیگه. .... الان این مثل لکه بود ولی غلیظ بود. ... الان سوالم اینه ...

من قبلا" خیلی پیش میومد بین دوره لکه بینی و ترشحات تیره رنگ شدید داشتم مخصوصا" زمان مجردی سوال که کردم گفتن استحاضه کثیره س و غسل داره فرقی نمی کنه چقدر زمان ببره

اینم تو اینترنت نوشته  

هر خونی که از زن بیرون می‌آید و خون حیض و نفاس و زخم و جراحت و خون بکارت نباشد، استحاضه  است.