2777
2789
عنوان

چند سوال در مورد تنبلی تخمدان

1353 بازدید | 20 پست

دوستان عزیزم سلام.....همه می دونیم که تنبلی تخمدان یکی از عوامل ناباروری و یا دیر باردار شدن هست....حالا ی سوال دارم وقتی که با مصرف متفورمین، و لتروزول فولیکول خوب ایجاد میشه و تنبلی تحت کنترل قرار می گیره باز هم باروری ممکنه دیر اتفاق بیفته؟ در ضمن من پریودیم به صورت لکه ها و لخته های قهوه ای خیلی تیره است، دکتر گفت بخاطر اینه که تنبلی تخمدان داری، آیا اینطور هست؟ممنون از راهنمایی تون

عزیزم متفورمینو باید همیشه و هرروز مزتب بخوریش تا دوره هات منظم باشن. ولی لتروزول رو باید با تجویز پزشک مصرف کنی چون نیاز ب سونو و بررسی وضع تخمدانها داره. مصرف سرخود لتروزول باعث بوجود اومدن کیست میشه. ورزش هم بکن در کنار مصرف داروها. خیلی تاثیر میذاره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من لتروزول خوردم فولی خوب داشتم امپول زدم ازاد شد و همون ماه باردار شدم اینا قرصهای تحریک تخمگ گذاریه ولی میبینی همون تخمک ازاد نمیشه که امپول میزنی تخمک ازاد میشه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
عزیزم متفورمینو باید همیشه و هرروز مزتب بخوریش تا دوره هات منظم باشن. ولی لتروزول رو باید با تجویز پ ...

اخه من دوره هام همیشه منظم بوده و البته داروها رو هم با تجویز دکتر میخوام سونو هم میرم فولیکول خوب هم دارم اما باردار نمیشم

نمیدونم چرا دکتر آمپول آزادسازی بهم نمیده

خوب اولش به منم نداد هی دارو داد ولی وقتی دید جواب نمیگیرم گفت حالا میریم سراغ یه داروی دیگه که همین امپول بود و خدا رو شکر جواب داد

بالاخره عوارضم داره اول راههای اسونتر و کم عوارضتر رو انتخاب میکنن شما هن دوره درمان رو کامل طی کن و به دکترت اعتماد کن

من لتروزول خوردم فولی خوب داشتم امپول زدم ازاد شد و همون ماه باردار شدم اینا قرصهای تحریک تخمگ گذاری ...

عزیزم فول چند داشتی دکتر آمپول آزاد سازی داد بهت؟ من فول ۲۱ داشت اما آمپول بهم نداد

اخه من دوره هام همیشه منظم بوده و البته داروها رو هم با تجویز دکتر میخوام سونو هم میرم فولیکول خوب ه ...

حالا این سری رفتی دکتر امپول رو خودت بهش پیشنهاد بده

عزیزم فول چند داشتی دکتر آمپول آزاد سازی داد بهت؟ من فول ۲۱ داشت اما آمپول بهم نداد

دکترم به من گفت اصلا سونو نرو استرس میگیری لتروزول رو بخور و روز ۱۵ بدون سونو برو امپول رو بزن منم سونو نرفتم اممول رو عصر زدم و تا سه شب پشت هم اقدام داشتم

خوب اولش به منم نداد هی دارو داد ولی وقتی دید جواب نمیگیرم گفت حالا میریم سراغ یه داروی دیگه که همین ...

من مهر آبا آذر دی و اسفند لتروزول خوردم بدون مصرف آمپول....این دفعه پیشنهاد داد بر آی وی اف.....البته شاید علتش سنم باشه ۴۰ سال دارم دیگه، راستی خوشحالم که شما باردار شدی  

من مهر آبا آذر دی و اسفند لتروزول خوردم بدون مصرف آمپول....این دفعه پیشنهاد داد بر آی وی اف.....البت ...

مرسی عزیزم حالا یه ماه هم امپول بزن البته زیر نظر دکترت اگر جواب نگرفتی برو ای وی اف

انشاالله که جواب میگیری و به زودی باردار میشی عزیزم