به نظر شما تور عروس کدوم مدل بهتره روی شینیون یا زیرش
خودم مدل روی شینیون رو خیلی دوس دارم ولی خواهرم میگه اونجوری چیزی از موهات معلوم نیست
به نظرتون کلا تور نباشه بده ؟؟
پیشاپیش ممنون از نظراتتون 😘😘😘😘
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
روی شینیون😍واسه خودمم روی شینیون بود که عااشقش بودمم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ادم شبیه ملکه ها میشه😍 از روبه رو یه عروس با یه تاج که دور صورتشو تور گرفته😍
دقت کرده باشی عروس های ملکه انگلیس هم تور روی شینیون داشتن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ادم شبیه ملکه ها میشه😍 از روبه رو یه عروس با یه تاج که دور صورتشو تور گرفته😍 دقت کرده باشی عروس ه ...
آره منم اون رو دیدم عاشقش شدم ولی خوب گیرم اینه که همه رو میپوشونه
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
خواهرت راست میگه گلم. اونطوری چیزی از مدل موهات معلوم نمیشه. تورو زیر شینیون بذاری قشنگ تر و شیک تره ...
ممنون عزیزم 😍😍😍😘😘😘😘
آره منم اون رو دیدم عاشقش شدم ولی خوب گیرم اینه که همه رو میپوشونه
اصلا مهم نیست برای من هیچ کس نگفت چرا موهات پیدا نبود همه میگفتن عین ملکه ها بودی ساده وشیک