2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقلاب چندتا ساعت فروشی هست برو ببین خیلی هم خشجلن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
کجارو بگردم یا دیدید از این مدلا

سلام عزیزم.بالاتر از ۳۳پل اول کمال اسماعیل  اسم مغازه روففط یادم نییت ولی بری میبینی. همچنین خانه وزندگی سیتی سنتر هم دارن از این مدل ساعتها.موفق باشی

کجا انقلابو بگردم

از دروازه دولت شروع کن برو به سمت سی وسه پل ۵تا۶مغازه هست یه بعد کوچه کازرونی ها یه کوچه هست اونجا م ساعت فروشی هست 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

تو خیابون فروغی هم کنارلوسترفروشیا احتمالا ساعت هم هست

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
اره خودمم میخواستم برم اونجا ولی مطمعن نبودم ک هست یانه

یه مغازه هست بعد سی و سه پل که بری به سمت خواجو بعد پاساژنقش جهان اونم داره 

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن