2777
2789
عنوان

خانماکسی هست شوهرش افسردگی داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست
فعلا ک قهریم ودوریم ازهم اره عوارض داروهاشوخوندم

ای بابا 

قهرچرا 

ایشون اگرم چیزی بهت گفته به خاطر ببماریشه دست خودش نیست اصلا اهمبت نده الان بهت نیاز داره 

باید مواظلش باشی

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول این که خواب شب کنسل میشه به کللل.یعنی شب بیدارن اصلا نمیتونه بخوابه یا این که یهو از نصفه شب بید ...

نه شوهرمن این علایم ونداره بجاش بدبینه وزودعصبی میشه سرهرچیزساده ای،

فعلا ک قهریم ودوریم ازهم اره عوارض داروهاشوخوندم

ق6ر بدترین چیزه کنارش باش ارومش کن.نگران نباش میگذره. چون وقتی ناراحتی شمارو ببینه حالش بدتر میشه. تا بدنش به قرصها عادت کنه شش ناهی طول میکشه. شاید افکار خودکشی بیاد سراغش یا هر چی. با دکترش هم در تماس باش. البته همسر من هر چی براش پیش میوند سریع به دکترش میگفت اونم دوز داروهارو تغییر میداد

نه شوهرمن این علایم ونداره بجاش بدبینه وزودعصبی میشه سرهرچیزساده ای،

اینم از علائم افسردگبه 

اونی که من گفتم مراحل پیشرفته ببماری هست 

شوهر شما اول راهه اگر درمان نشه این علائم سرو کله شون پیدا میشه

اره خودمم همین فکرومیکنم هرچی گف بهش بگم هرچی تومیخای 

اگه دوسش داری کمکش کن. وگرنه ولش کن چون وسط راه کم بیاری مجبوری غر بزنی سرکوفت بزنی و ناراحتش کنی و اونم حالش بد میشه. اما اگه عاشقشی بسم الله بانو.خدا کمکت میکنه.

ای بابا  قهرچرا  ایشون اگرم چیزی بهت گفته به خاطر ببماریشه دست خودش نیست اصلا اهمبت نده ...

من تازه دیروزفهمیدم بیماریشویعنی مطمعن شدم دیگ الان میگ میخام تنهاباشم اصلاجواب تلفنامونمیده یکماهونیمه ازهم دوریم،چی بهش بگم؟

من تازه دیروزفهمیدم بیماریشویعنی مطمعن شدم دیگ الان میگ میخام تنهاباشم اصلاجواب تلفنامونمیده یکماهون ...

پیش مادرشه؟

اگر نمیخواد حرف بزنه به نظرم اصرار نکن خودش میاد اما هرچند وقنی یک پیامی یا تلفتی بزن حالا جواب نداد مهم نیست 

وقتی حالش بهتر بشه جواب میده و یادش نمیره که بهش توجه کردی 

دوسش داری؟یا جدا میخواهی بشی؟

فعلاک حتی جواب تلفنامونمیده

عیب نداره برگرد خونه خودت.هیچ جا خونه خودت نمیشه. یه شام خوب بپز و منتظرش باش. تلاشتو بکن.اینطوری پیش وجدان خودت شرمنده نمیشی. میگی من همه کار کردن.

از زعفرون تو غذاهات زیاد استفاده کن. و گلاب و دمنوش اسطوخودوس و گل گاوزبون.اهنگ های غمگین ممنوع.میتونی تو خونه اهنگ شاد بزاری و خودتم باهاش زمزمه کن. اخر هفته ها غذای سرد ممنوع. از گوشت بوقلمون استفاده کن.جاهایی که دوس نداره نبرش. جاهایی که خوشش نمیاد تنها بری نرو. حساسش نکن.

انشالله حالش روبراه میشه.

نه خونه خودمونه میخام زندگیمودرست کنم دوسش دارم

خوب پس شما خونه مامان رفتی 

خیلی سخته میفهمم .ولی همه چیز درست میشه گلم

توکل کن به خدا