2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ مو بزن مخصوصا ارزونا و جنسای بد باور کن جوری خشک میکنند موهارو که میگی کاش چرب بود

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه

منم همینطورم 

جدیدا اوه صدفی مخصوص موی چرب گرفتم احساس میکنم یکم بهتر شده

میگن شامپو clear بانوان هم خوبه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
حنا چربی سر رو تنظیم می‌کنه .میری حمام چند دقیقه حنا بزن بعدش بشور.زیاد نزار که رنگ بگیره.

والا چی بگم انواع شامپوها رو امتحان کردم فایده نداشته حنا هم میگن اگر سرت عادت کنه دیگه نزنی موهات میریزه

منم همینطورم  جدیدا اوه صدفی مخصوص موی چرب گرفتم احساس میکنم یکم بهتر شده میگن شامپو clear با ...

ن نوع  شامپو هیچ تاثیری نداره اینا ارثیه من چن مدل شامپو امتحان کردم تا حالا .دکتر رفتم فایده نداشت .بیخیال شدم دیگه 

اره مخصوصا آلبورا.   قشنگ گند میزنه ب مو 😆

آره واقعا حالا استارتر یکم به ریشه موهات رنگ بزن پشیمون نمیشی اتفاقا چربی باعث ریزش مو میشه 

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه
والا چی بگم انواع شامپوها رو امتحان کردم فایده نداشته حنا هم میگن اگر سرت عادت کنه دیگه نزنی موهات م ...

نمیدونم من حنا رو با آب قاطی میکنم رقیق میشه و توی قوطی شامپو میریزم بعدش هم سرم هم بدنم رو باهاش میشورم.برای پوست هم خیلی خوبه شفاف می‌کنه.