2777
2789

خانما کسی با دوفاستون باردار شده تا حالا؟ من از روز 16 پریود تا 25 مصرف میکنم وقتی قطع میکنم پریود میشم فرداش. دکتر بهم گفته جلوگیری هم نداشته باشم. متفورمینم میخورم. حالا اگه باردار باشم و قطع کنم مشکلی پیش نمیاد. کسی چنین تجربه ای داشته؟؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مگه چی کار کردی؟

دوفاستون یه هورمونو توبدن به تعادل میرسونه منم تواقدامم داروی محرک تخمدانو خوردم که یه هورمونو توبدنم برد بالا باید براخنثی کردنش دوفاستون میخوردم که فکره توروکردم نخوردم اون ماه احتمال بارداریم بودکه نشد

.                             

دوفاستون یه هورمونو توبدن به تعادل میرسونه منم تواقدامم داروی محرک تخمدانو خوردم که یه هورمونو توبدن ...

ممنونم عزیزم. انشا... باردار بشی هرچه زودتر...  

میبخشید یه سوال دارم چون دقیقا شرایطم مثله شماست متفورمین میخوزم و دوفاستون

شما با این قرصها باردارشدی؟؟

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
میبخشید یه سوال دارم چون دقیقا شرایطم مثله شماست متفورمین میخوزم و دوفاستون شما با این قرصها باردار ...

راستش نه با اینا نشدم بعد 5 / 6 ماه دو بار هم داروی تحریک تخمدان استفاده کردم بعدش ولی بازم نشد تا ماه اخر سه چهار روز اول پریودی تخم هویج صبح ناشتا دم کردم و خوردم و بعد اون روزی یک استکان عرق رازیانه صبح و عصر عرق بومادران تا روز اخر پریودم خوردم البته متفورمینو قطع نکردم هنوز هم میخورم.  به لطف خدا باردار شدم. نمیدونم اثر کدوم داروها بود ولی بدون شک خدا بهمون لطف کرد. انشا... لطف خدا شامل حال همه منتظرا بشه و شما هم باردار بشی به زودی...

راستش نه با اینا نشدم بعد 5 / 6 ماه دو بار هم داروی تحریک تخمدان استفاده کردم بعدش ولی بازم نشد تا م ...

ممنونم که جوابمو دادی

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم