2777
2789
عنوان

روش جلوگیری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 139 پست

بچه ها خب کاندوم گرونه ، اگه ادم بخواد همش ازاین روش استفاده‌کنه ورشمست میشه که 😂😂😐😐

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای چه ترسناک من از همینش میترسم دوبارم سز شدم ولی از این دستگاه مث چی میترسم

نه بابا پنج دیقه ام نشد رو هم.نترسونمت اونقدم درد نداشتا.فقط باید دو هفته نزدیکی نکنی چنوقتم کار سنگین نکنی تا خوب جا بیفته

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  

والا من ده ساله ازدواج کردم. سالی سه ماه قرص یاز میخورم. عالیه. بقیه اش کاندوم. طبیعی برای کسی خوبه که اگر حامله شد تو سر خودش نزنه. کلا کاندوم خیلی خوبه. پاره هم بشه عوضش میکنیم خیلی راحت

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
بچه ها خب کاندوم گرونه ، اگه ادم بخواد همش ازاین روش استفاده‌کنه ورشمست میشه که 😂😂😐😐

دیگه باید هفته ای ی بار رابطه داشت.کاش پاره نشه گرونیش پیشکش

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

وااا ، اینجوری که شما میگین پس همه روشا ریسک داره پ صد در صد نیس😐😐😐 پس ادم چه خاکی تو سرش بریزه 😂😂🙈🙈🙈

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
پس چرا  به من گفت بعد چند سال دیگه لدت نمیبره مرد؟نکنه داره امادم میکنه واسه طبیعی😑

شوهر من هشت ساله استفاده می‌کنه خوبه ولی جنس خوبش که پاره نشه بگیر

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
دیگه باید هفته ای ی بار رابطه داشت.کاش پاره نشه گرونیش پیشکش

کمه ۱بار😂😂

کمه ۱بار😂😂

خوبه دیگه چه خبره 🙄