2777
2789

بعضي كامنتا و تاپيكاي اينجارو بخون ميخندي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل جوک   .... من  اگه خدا بخواد خوابم   میاد   البته  امیدوارم

😊😆:
🍃🌹‍ لیلة الرغائب 🌹🍃‍
پنجشنبه ۹۷/۱۲/۱۶
ماه رجب ماه پربرکتیه. اولین شب جمعه ماه رجب شب لیلة الرغائب (شب آرزوها) است! تو هم مثل من این شب را به دوستات یادآوری کن؛ به این امید که از باغ دعاشون، یه گل استجابت هدیه بگیرى!!!
دعای مخصوص شب آرزوها:
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ  وَ يا کاشِفَ الغَمّ  فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين
حضرت محمد(ص) فرمودند: هر کسی مردم را از اين دعا باخبر کند در گرفتاريش گشايش پيدا ميکند🌹🍃
خیلی ها گرفتارن و خیلی ها آرزوهای کوچیک و بزرگ دارن. به همه یادآوری کنید.
♥التماس دعا ♥

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

یه روز یه چینی رو دارش میزنن میشه دارچین 

😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
قبل جوک   .... من  اگه خدا بخواد خوابم   میاد   البته  امیدوارم 😊😆 ...

مرسی عزیزم، همین متنو دقیقا دیشب براش تاپیک زدم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

اولین باجناق های جهان به نام های

"رحمت" و"نعمت"

سوار یک خر بودند.

نعمت گفت:

اگر یک خر دیگر بود، رحمت بود.

رحمت گفت:

همین هم که هست نعمت است!

و اینگونه بود که بر اثر یک سوتفاهم ساده رابطه باجناق ها برای همیشه به هم خورد.

😂😀😂😂😂😂

بهترین تعریفی ک از افسردگی شنیدم،جنگ بین مغزی ک میخواد بمیره و بدنی ک میخواد زنده بمونه  
بعضي كامنتا و تاپيكاي اينجارو بخون ميخندي

اره اکثر اوقات همین کارو میکنم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

خانومی تعریف میکرد:

من و همسرم با هم بگو مگو کردیم؛

از دست شوهرم ناراحت شدم و با سرعت از اتاق خارج شدم.

لباسم رو از پشت گرفت و مانع خروجم شد.

در حالیکه من به شدت ناراحت بودم گفتم:

ولم کن...

بخدا نمیخوام حرفاتو گوش بدم؛

سعی نکن منو راضی کنی بمونم؛

من خیلی از دستت ناراحتم..

نمیخوام حتی صداتو بشنوم حتی یک کلمه، پس خواهش میکنم ولم کن...

وقتی سرم رو به عقب برگردوندم دیدم پیراهنم به دستگیره درب گیر کرده و شوهرم سر جای خودش نشسته و از خنده روده بر شده..!😂

خدا هیچکسو اینجوری ضایع نکنه!😐

بهترین تعریفی ک از افسردگی شنیدم،جنگ بین مغزی ک میخواد بمیره و بدنی ک میخواد زنده بمونه  

‏تو ترافیک شاشم گرفت یه چهارلیتری ازتوصندوق برداشتم و...

گذاشتم توصندوق که خالیش کنم یادم رفت!

یه هفته بعد ایست بازرسی جلومو گرفت پرسید این چیه، گفتم بگم شاشه شک میکنه گفتم آبه، بوکرد بعد انگشت کرد توش مزه کرد گفت این که مشروبه!

خلاصه رشوه دادم رفت چون میگفتم شاشه با تیر میزدنم