2777
2789
عنوان

🌼رمز و راز های آشپزی🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 21428 بازدید | 155 پست

مطالب خوبی گذاشتین ولی کاش سلامتی کنارش در نظر میگرفتین من به شخصه سلامتی و فدای خوشمزگی نمیکنم کالباس سس مایونز سبزی سرخ شده فریز شده عصاره آماده و...هیچ جایی تو آشپزی من ندارن

چو ایران نباشد تن من مباد

پنیر پیتزا رو کمی یخی میریزم رو پیتزا درجه حرارت 140 و طبقه وسط تو مایکروفر زمان میبره بیشتر حدود 25 مین ولی عالی میشه گاهی هم مخلوط پنیر جدار و موزارلا میریزم عالیهه

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادمجان شکم پرم اول بامجان پوست میگیرم بعد چاک میزنم و مایع دلخواه رو میزیم بعد روش گوجه رنده شده و پونه و میزارم بپزه

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
مطالب خوبی گذاشتین ولی کاش سلامتی کنارش در نظر میگرفتین من به شخصه سلامتی و فدای خوشمزگی نمیکنم کالب ...

منم خیلی دوس دارم غذای سالم درست کنم ولی متاسفانه به ذائقه ی ما خیلی نمیخوره

ولی اگه کسی بتونه که عالیه😍😍

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
مطالب خوبی گذاشتین ولی کاش سلامتی کنارش در نظر میگرفتین من به شخصه سلامتی و فدای خوشمزگی نمیکنم کالب ...

یعنی شما اصلا چیزی فریز نمیکنید مثل سبزی و اینا؟

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
پنیر پیتزا رو کمی یخی میریزم رو پیتزا درجه حرارت 140 و طبقه وسط تو مایکروفر زمان میبره بیشتر حدود 25 ...

ببخشید فرق این دوتا پنیر چیه من نمیدونم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

یه روش مرغ ساده و خوشمزه اینه که روغن بریزید تو قابلمه مرغا رو بچینید بعد یه کم اب بریزید روش بزارید رو شعله که اب بخار بشه و بعد مرغ تو روغن سرخ بشه بعد رب بزنید و تفت بدید به همراه ادویه و خیلی کم اب بریزید و بزارید بپزه

خیلی ساده است.حتی پیازم نداره ولی عالیه✌✌

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇