2777
2789
عنوان

چجوری متوجه بارداریتون شدید؟

3911 بازدید | 65 پست

سلام دوستان...8سال ازدواج کردم؛اما به علت تنبلی تخمدان باردار نشدم؛بگذریم که چقدر دکتر رفتم و. ...

تا ماه قبل که کیست تخمدانم ترکید مجبور شدم عمل لاپراکنم؛دکتر بعد عمل گفت دیگه مشکلی واسه بارداریت نیست؛10روز بعد عمل یعنی 4اسفند باهمسرم رابطه داشتم؛امروز 11روز میشه؛معمولا پریودام 13یا 14؛اما پریود نشدم فقط بعد از اینکه خودم خشک کردم یه حاله صورتی رنگ دیدم؛همش دارم به خودم دلداری میدم لک لانه گزینی واقعا جرات اینکه بی بی چک بزارم ندارم میترسم منفی باشه....شماها چجوری متوجه بارداریتون شدید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بی بی چک

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

عزیزم منم لاپرا کردمو بعدش بلافاصله باردارشدم لک صورتی نشانه لانه گزینیه

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

من تو اقدام بودم حدود ۸ ماه

اون تایم رفته بودیم مشهد

با خودم شرط کرده بودم تا یک هفته عقب ننداحتم بیبی نزنم چون اصلا به علائم اعتماد نداشتم دیگه

ولی یهو یه حسی گفت بیبی بخرم بی دلیل

همون تو هتل گذاشتم و مثبت شد

منم تنبلی داشتم.اون ماه خیلی ورزش کردم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

من احساس میکردم تو شکمم یه چیزی در حال تکون خوردنه یه چیزی مثل دلشوره داشتم البته فقط ۱ روز فرداش بی بی مثبت شد

نمیدونم ربطی به اون داشت یا نه؟اما حسش کردم و درستم دراومد البته بارداریم ناخواسته بود اما نمیدونم چرا مطمئن بودم حامله ام

من دقیقا بعد ۱۳روز از اقدام زیر دلم خیلی میگرفتو ول میکرد!انقباض بود جوری که یکم می ایستادم زیر دلم درد میگرفت!بعدم کمرم حس خستگی داشت زیاد

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!