2777
2789

من عاشق اینطور تاپیکام لایک کنید

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مردم و زنده شدم 

تمام

اها یکیش هم اینه که زندگیم زیر و رو شد یه شوهر به شدت بداخلاق داشتم الان خدارو شکر همسر ایده ال شده

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

اینکه به پدر ومادرم گفتم 6 ماهه یه پسر مزاحمم هس عکس دادم 

پدر ومادرم آروم برخورد کردن در صورتی که خیلی تو این چیزا حساس هستن

برام دعا کنید خوشبخت بشم 🌹 خداجون خوشبختم کن 

عزیزم ما متوجه نیستیم ولی همین که سالمیم و نفس میکشیم و مادر و پدر هستن خودش یه معجزه اس...معجزه ای هم که مد نظر شما هست اینه چند بار جون داداشمو نجات داد و بهمون بخشیدش

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙