2777
2789
عنوان

همه بیاین😇

97 بازدید | 13 پست

سلام خانوما فردا شب آرزوهاست بیاین برای هم دیگه دعا کنیم 

خدایا به اونایی که با شوهراشون مشکل دارن مشکلشونو حل کن تا زندگیه آروم و شادی داشته باشن

خدایا اونایی که منتظر نی نی هستن دامنشونو سبز کن

خدایا تمام پدرو مادرارو حفظ کن الهی همیشه تنشون سالم باشه

خدایا بچه هامونو عاقبت به خیر کن

خدایا اونایی که خونه ندارن تو سال جدید خونه دارشون کن

خدایا همه ی مارو به راه راست هدایت کن

آمییییین یارب العالمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های مریض

اونایی ک گوشه بیمارستانن و دارن درد میکشن

دعا شون کنیم واقعا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه فردا شبه 

نه چون جمعه اولین روز ماه رجبه پنجشنبه دیگه رو گفتن لیله الرغایب

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

خدایا هممونو عاقبت ب خیر کن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
نه عزیزم فرداست البته از فردا شبه اولین جمعه ی ماه رجبه

نه چون جمعه اولین روز ماه رجبه هرموقع این شرایط پیش بیاد هفته دیگه میشه میتونید سرچ کنید

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

زمان لیله الرغائب در سال 97: 

بنا به نظر کلیه مراجع تقلید زمان لیله الرغائب در سال 97 ، 23 اسفندماه می باشد اما بنا بر احتیاط بهتر است 16 اسفند ماه نیز اعمال لیله الرغائب را انجام داد.

باشه نگا میکنم حالا ما پیشاپیش دعا کردیم اگه اونجوریه😗

دعا که خوبه گفتم برا کسایی که احیانا میخوان اعمالی انجام بدن. التماس دعا