2777
2789
عنوان

چرا دروغ؟!

399 بازدید | 49 پست

سلام دوستان... من یه مدت خیلی طولانی با یه پسری دوست بودم اما کاملا چهارچوب رعایت میکردیم اما چند ماه یهوو قطع رابطه کردیم و از هم خبری نداشتیم تا اینکه چند روز پیش رو پروفایلش عکسی رو دیدم که با یه خانم انداخته بود و شبیه ژست عروس و داماد بود البته صورتشون مشخص نبود... بهش پیام دادمو تبریک گفتم اما انکار کرد و گفت عروسی خودش نیست و عروسی دوستش بود و اون عکس هم تو آتلیه به عنوان مدل انداخته با یه خانمی که اونم مدل بوده... تا به حال بهم دروغ نگفته بود اما واقعا نمیتونم این حرفشو باور کنم... به نظرتون چرا باید انکار کنه و حقیقتشو نگه؟! من واقعا دوستش داشتم اما با دیدن عکسش حس کردم قلبم برای چند ثانیه وایساد...

دروغ که شاخ و دم نداره😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داشتی؟براهمون قطع رابطه کردین یمدت؟😁

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
دروغ که شاخ و دم نداره😂

من خودم ذهنیت منفی دارم تو این زمینه چون تو اطرافم و بین دوستام،از این مسائل و خیانت کم نشنیدم اما من بهش اطمینان داشتمو تو این 4 سال هیچ دروغی نگفته بود...

به نظرت کار شما بد نبوده ؟؟؟؟حتی 1 درصد ازدواج هم کرده باشه چرا شما باید بهش پیام بدی ؟؟؟اصلا چرا الان مهمه واست که ازدواج کرده یا نه ...اگر تموم میکنید دیگه کامل تموم کنید و برید از زندگی هم بیرون ...

ازش فاصله بگیر حتما حتما نامزدش بوده وسوسه شده که تو بهش پیام دادی مگه میشه یه دختر. به عنوان مدل بیاد کنار یه مرد غریبه عکس بندازه دورغ ه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بش بگو عکس صفحه دوم شناسنامتو بده😆

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من خودم ذهنیت منفی دارم تو این زمینه چون تو اطرافم و بین دوستام،از این مسائل و خیانت کم نشنیدم اما م ...

خب پسرا انکار میکنن ولی همچین چیزی غیر ممکنه از دوستاش اینا بپرس شاید راستشو بگن بهت

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
من خودم ذهنیت منفی دارم تو این زمینه چون تو اطرافم و بین دوستام،از این مسائل و خیانت کم نشنیدم اما م ...

چهارسال باهم بودین خیلی طولانی باید شناخت داشته باشید از هم

لطفا لایکم نکنید ممنونم