2777
2789
عنوان

چجوري ما با اين درد زنده ايم؟

197 بازدید | 10 پست

واقعا چجوري ميتونيم با اين حجم از درد پريودي زنده بمونيم؟!

مارو از زايمان طبيعي ميترسونن😏

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
واقعا

رسما جيگر آدم بالا مياد

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسما جيگر آدم بالا مياد

من ۱ هفته قبل پریودی پادرد، کمردرد، دل درد و تهوع میگیرم تا ۳ روز بعد پریود . دقیقا ۱۰ روز

الان یادم افتاد ۴ روز دیگه موعدمه ، هنوز دردش نیومده عجیبه!!!!

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
من ۱ هفته قبل پریودی پادرد، کمردرد، دل درد و تهوع میگیرم تا ۳ روز بعد پریود . دقیقا ۱۰ روز الان یاد ...

من حالا نه يك هفته ولي روز قبلش قطعا كه ديروز خوب بودم فكر ميكردم باردار شدم صبح بي بي زدم، بعد ازظهر...

من حالا نه يك هفته ولي روز قبلش قطعا كه ديروز خوب بودم فكر ميكردم باردار شدم صبح بي بي زدم، بعد ازظه ...

انشالله بارداری عزیزم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
من حالا نه يك هفته ولي روز قبلش قطعا كه ديروز خوب بودم فكر ميكردم باردار شدم صبح بي بي زدم، بعد ازظه ...

پریود شدی؟

ببین منم یه بار اینطور بودم اصلا تا روز موعدم درد نداشتم بی بی زدم یه هاله خیلی محو افتاد فقط خودم میدیدمش

روز بعدش پریود شدم ، ولی باردار بودم 

مرتب لک میدیدم نصف نوار بهداشتی استفاده کردم بعد از ۳ روز دوباره بی بی زدم پررنگ شده بود 

ببین منم یه بار اینطور بودم اصلا تا روز موعدم درد نداشتم بی بی زدم یه هاله خیلی محو افتاد فقط خودم م ...

اي جانم قربون محبت و انرژي دادنت ولي ايندفعه از هرردفعه شديد تره از لكه بيني گذشته كه بخوام شك كنم...

اي جانم قربون محبت و انرژي دادنت ولي ايندفعه از هرردفعه شديد تره از لكه بيني گذشته كه بخوام شك كنم.. ...

انشالله تا عید نطفه ی نی نی ت بسته بشه عزیزم