2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

157 بازدید | 26 پست

الان ۶ ساعته که واکسن زدیم بهش، همون جور پتو پیچ نگهش داشتم ...میترسم پوشکو عوض کنم دردش بگیره ...هنوز تب نکرده .. ممکنه اصلا تب نکنه ؟ کسی چیزی میدونه بگه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیش ساعت عوضش نکردی😐 هیچی‌نمیشه دردشم گرفت تب کرد استامینوفن بده بچه اولت؟

آره...شش ساعت مثل مجسمه بغلمه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
شیش ساعت عوضش نکردی😐 هیچی‌نمیشه دردشم گرفت تب کرد استامینوفن بده بچه اولت؟

پاش خیلی درد میکنه ...جیغ میزنه 

‌نگران نباش هییچی نمیشه بازش کن عوضش کن فقط آب نزن جای واکسنش

تب هم برا پسر من از ۶ ساعت بعد یه کوچولو شرو شد که با استامینفن کنترلش کردم

کمپرس سرد هم یادت نره 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

تب نشونه ی بدی نیست اتفاقا نشونه ی خوبیه چون وقتی بدن داره با عامل بیماری مبارزه میکنه دمای بدن میره بالا فقط باید کنترل کنی که زیاد نشه چون درصورت بالاتررفتن دمای بدن انزیم های مفید بدن فعالیتشونو از دست میدن استرس نداشته باش شاید درست حسابی شیرم‌نخوره همش روز اول سخته منم دیروز واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدم تبش کمتر شده الان فقط پاش گرفته نمیتونه راه بره

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
تب نشونه ی بدی نیست اتفاقا نشونه ی خوبیه چون وقتی بدن داره با عامل بیماری مبارزه میکنه دمای بدن میره ...

بهش هرشش ساعت شربت آستامینوفن میدم 

اگه بچه تو واکسن ۴ ماهگی اصلا اذیت نشه تو واکسن ۶ ماهگی هم اذیت نمیشه ؟ 

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
پاش خیلی درد میکنه ...جیغ میزنه 

عزیزم گریه ش مال پوشکشه،  پاش می سوزه این طوری که. پوشکش رو عوض کن با دستمال تر سه روز تمیز کن تا آب نخوره، دختر من به دستمال تر حساسیت داشت دستمال ها رو با آب ولرم می شستم آبش رو می گرفتم بعد تمیز می کردم. 

تو بیشتر از بچه هول کردی بهش منتقل میشه بیشتر می ترسه، قوی باش. بچه ها تو این سن زیاد درد رو حس نمی کنند.

عزیزم گریه ش مال پوشکشه،  پاش می سوزه این طوری که. پوشکش رو عوض کن با دستمال تر سه روز تمیز کن ...

بخدا دارم سکته میکنم! مادر شدن خیلی سخته