2777
2789
عنوان

پاهای دخترم خیلی بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 7753 بازدید | 41 پست
اره به شوهرمم میگم چه پای داره که همیشه بو میده حتی بد حمام من خداروشکر اینطوری نیستم ولی باباش کمی ...

عزیزم احتمالا نفتالین موجود در بدنش توی پاهاش بیشتره

یه همکار من اینجور بود و بعد از کلی دکتر رفتن یه دکتر خیلی ماهر این کشف رو کرد براش، واقعا هم درست بودا! رفته بود عکس هسته‌ای گرفته بود که مقدار نفتالین بدنش توی کف پاش از همه جاش بیشتر بود و توی عکس هم معلوم بود کاملا

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به شوهرمم میگم چه پای داره که همیشه بو میده حتی بد حمام من خداروشکر اینطوری نیستم ولی باباش کمی ...

ماام تو خانوادمون داداشم اینجوریه 

خیلیم بده بوش میکشه ادمو🥺😂

چندسالشه؟ اگه مدرسه میره حتما کفشش بو‌گرفته 

۲ ال ۷ ماهشه مهد کودک میره روزایی ک خونه است کفش پاش نیست بعد حمام پاش یکمی بو میده 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
عزیزم احتمالا نفتالین موجود در بدنش توی پاهاش بیشتره یه همکار من اینجور بود و بعد از کلی دکتر رفتن ...

نفتالین چیه یا خدااا ؟ خوبه یا بد

چه جالب

بله خیلی عجیب بود واقعا!!

حالا میگفت یه پسره کف دستش اینجور بوده و شکایت داشته که دستهاش بو میده

نفتالین چیه یا خدااا ؟ خوبه یا بد

نفتالین مثل همه ماده‌های دیگه توی بدن همه هست، توی خون، نگران نباش عزیزم همه دارن

فقط واسه کوچولوی شما کف پاش بیشتره

البته اگر مثل اون همکارم باشه، اگر نه که شاید عرق میکنه و بو میگیره

بله خیلی عجیب بود واقعا!! حالا میگفت یه پسره کف دستش اینجور بوده و شکایت داشته که دستهاش بو میده

جالبتر شد فکرکن کف دست مثل پابو بده واقعا آدم اذیت میشه بدن انسان مگه نفتالین داره حالا درمانش چیه؟

نفتالین مثل همه ماده‌های دیگه توی بدن همه هست، توی خون، نگران نباش عزیزم همه دارن فقط واسه کوچولوی ...

میگم تو حمام کف پاشو لیف میزنم میارمش خونه لباسش میدم تن اش پاشو بو میکنم بازم بو میده 😁

جالبتر شد فکرکن کف دست مثل پابو بده واقعا آدم اذیت میشه بدن انسان مگه نفتالین داره حالا درمانش چیه؟

بله توی خون باید نفتالین داشته باشه

درمان خاصی به اون همکارم ندادن چون اصلا مشکل خاصی نبود، فقط تجمع نفتالین خونش توی کف پاش بیشتر بوده

فقط یه سری پماد و اینا براش نوشته بود که شبها میزد کف پاش و بوش کمتر شده بود