2777
2789
عنوان

کسی میدونه قیمت گرامافون چنده؟

694 بازدید | 19 پست

اگر اطلاع دارین بگین دلم خیلی میخواد یکی بخرم بیرون نرفتم برای قیمت لطفا اگه میدونین بگین چنده؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰۰_۹۰۰ دیدم .

این خوبه اگه پیدا کنم.من کارمندم اما حسرت همه چی باید به دلم بمونه چیزایی که دوست دارم.باید سه تا عیدی 1 تومنی  بگیرم که بتونم یه گرامافون بخرم

این خوبه اگه پیدا کنم.من کارمندم اما حسرت همه چی باید به دلم بمونه چیزایی که دوست دارم.باید سه تا عی ...

نمیدونم کار میکردن یا فقط دکوری بودن .از ایسام بگیر .اونجا قدیمی و دست دوم هست .پارسال خریدم ۵۵۰

دختر نفس مامانشه
نمیدونم کار میکردن یا فقط دکوری بودن .از ایسام بگیر .اونجا قدیمی و دست دوم هست .پارسال خریدم ۵۵۰

ایسام چیه؟

منم به هوای قیمت پارسال رفتم ۱۲۰۰ پرسیده بودم همونو ۲۷۰۰ گفت میخواستم براعید بخرم

واي نگو پسرخاله شوهرم رفت هند واسم خريد تو خونه جا نداشتم مدلشم درست ندارم حتي نگاشم نكردم

موندم چرا اينو خريده

اگه پيشم بودي پسند ميكردي بهت ميفروختمش

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
واي نگو پسرخاله شوهرم رفت هند واسم خريد تو خونه جا نداشتم مدلشم درست ندارم حتي نگاشم نكردم موندم چر ...

عکسشو بفرست عزیزم