2777
2789
عنوان

بارداری........

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 48 پست

اینقدر نا امیدم میدونم این ماهم باردار نیستم و هیچ علائمی هم ندارم اینقدری که اصلا خاطرم نیست ماه پیش چندم شدم   آخه از زمان اقدام دوره هام بهم ریخته و  این ماه اصلا درست حسابی اقدام نکردم کیت هم گرفتم هر سری یه خط کمرنگ افتاد اصلا نفهمیدم کی زمان تخمک گذاریم بوده خلاصه که نا امیدم  

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سیاه دونه و عسل و باهم قاطی کنیم بخوریم؟ روزی چقدر؟

آره عزیزم میگن نسبتش یک(سیاهدونه)به سه (عسل)یعنی عسل نسبت به سیاهدونه بیشترباشه ولی من سیاهدونه روبیشتر ریختم.سیاهدونه رو باید بکوبی وزیر1دقیقه سریع باعسل قاطی کنی بزاری توظرف شیشه ای دربسته.چون اگه سریع باعسل قاطی نکنی ازخودش سم تولیدمیکنه وخاصینش ازبین میره.من از روز3پریودم صبح ناشتا میخورم وشب قبل خواب.مثل قرص درست میکنم با آب میخورم گلم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
اونکه صددرصد.جمعه موعدمه اگه نشدم شنبه بی بی میزنم

من خودم هیچ علائم خاصیم نداشتم حس پری فقط

از کنجکاوی 5روز مونده زدم هاله انداخت حالت تهوعمم بعدش شروع شد

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
اینقدر نا امیدم میدونم این ماهم باردار نیستم و هیچ علائمی هم ندارم اینقدری که اصلا خاطرم نیست ماه پی ...

من از دیماه تواقدامم عزیز.دی۱۷پریودشدم.بهمن هم۱۷پریودشدم.میگم حتمااسفندهم قراره۱۷بشه دیگه.ولی ناامیدنمیشم.کلاادم امیدواری هستم خخخ.سرپسرم بعد۵ماه که ازاقدام‌گذشت باردارشدم.

ولی خیلی بده که تاخیرداشته باشه آدمووبعدش پریودبشیم خیلی بده

آره خدایی خیلی سخته من4روز تاخیر داشتم گفتم صدرصد حاملم چون سینه هام دردمیکرد خوابم زیاد شده بود وبیحوصله بودم فقط خواست حال منو بگیره😔

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
من خودم هیچ علائم خاصیم نداشتم حس پری فقط از کنجکاوی 5روز مونده زدم هاله انداخت حالت تهوعمم بعدش شر ...

حامله ای الان؟من شنیدم میگن بی بی چک بعد۱۴روزکه ازاقدام بگذره جواب درست میده .اره؟شنبه میشه۲هفته که ازاقدامم میگذره.بی بی بزنم ببینم چی میشه

رازیانه پریودجلومیندازه تااونجایی که من میدونم

من3ماه عرق رازیانه و عسل خوردم عزیزم ماه اول جلوافتادپریودم ماه بعدش2روز عقب افتاد ماه بعدترش که همین پریودم باشه4روز عقب افتاد بعدپریودشدم چرا واسه من اینجوری شدنمیدونی گلم؟!

ناامیدنشوگلم انشالله توهم مامان میشی

انشاءالله عزیزم واسم دعا کن 3ساله منتظرم😢

من حس میکنم بارداری، البته نفخ مربوط به پیش از پریود هم هست نمیدونم😊😊😊😊 خدا بزرگه  هر چی خ ...

من به عمرم انقدنفخ نداشتم بخدا.وحشتناکه .واسه همین میگم۵۰درصدامیدوارم.ولی اگه پریودم بشم ضدحال نمیخورم چون خیلی دل نبستم که این ماه باردامیشم