2777
2789
عنوان

پخت مرغ کامل بیاین لطفا

160 بازدید | 11 پست

خانمامیخام مرغ کامل بپزم توقابلمه البته.توفرحوصلشوندارم چندبارتوفرانجام دادم بعدش تافرتمیزکردم دق شدم بخدابس روغن ریخته بود.حالاتوگوگل هرچی میزنم همه روشاشون نوشته ۱بسته یا۲بسته نمک،خب اینجوری شورمیشه که...بگیدچجوری بپزم که خوشمزه بشه

شور نمیشه مرغ رو بپیچ توی فویل بعد بزار قابلمه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغ اینجوری دوست ندارم.میخوای بدون روغن باشه؟؟اونم فکر کنم مرغ رو مزه دار میکنن بعد تو فویل میچینن میزارن داخل نمک تو قابلمه تا مثل فر داغ بشه نه بزارنش تو اون همه نمک

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

من یه بار دل و روده مرغه رو خوب پاک کردمو شستمش پاهاشو بستم تو پیاز ادویه زعفرانو و نمک خوابوندم بعد سلفون کشیدم چند ساعتی موند تا مواد به خوردش رفت و یه پیه توری تو کف قابلمه گذاشتم و آب جوش ریختمو مرغو رو تور گذاشتم بعد یه ساعتی بخار پز شد بعد با برس کره  و زعفرانو بهش مالیدم گذاشتم تو فر تا برشته شد هم قیافه اش عالش شد هم مزه اصلا هم مثل مرغ توی فر خام و بیمزه نشد 

 ✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
من مرغ اینجوری دوست ندارم.میخوای بدون روغن باشه؟؟اونم فکر کنم مرغ رو مزه دار میکنن بعد تو فویل میچین ...

اهان الان‌متوجه شدم.خب چه‌کاریه نمیشه همون موقع مزه دارکردن نمک هم به اندازه بزنیم

اهان الان‌متوجه شدم.خب چه‌کاریه نمیشه همون موقع مزه دارکردن نمک هم به اندازه بزنیم

اون نمک تو قابلمه  کار فر رو میکنه برات بدون دردسر و گرنه به مرغتم باید همون اول نمک بزنی مثل همیشه

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

خوب نذار جوجه گردان بذار تو پیرکس روشو نپوشون فر 180 دو الی سه ساعت. با فر من خیلی خوب میشه قبلش مزه دار میکنم با نمک فلفل زعفرون اگه شکم پر نباشه آبلیمو هم میزنم همیشه خوب در میاد حالا خراب نکنی تو دلت به من فوش بدی 

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...

تویکی ارتاپیکای من هست  تکه ها ی مرغ روتوفویل پیچیدم توقابله نمک ریختم گذاشتم تو قابلمه روش هم نمک ریختم باشعله کم دو س ساعت پخت عالی شد ی عطری ازش بیچید توخونه هیچی هم نزدم بهش.خیلی هم اسون بود بی دردسر 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز