بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی دیگه طلاق گرفت سروشم بعدچن ماه بامنشیش ازدواج کرد الان چن ساله گذشته محمددانشگاه قبول شده یاسیم با حامد فک کنم ازدواج کرده
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
دکتر هم بعدازاینکه یاسمن و طلاق میده با منشی خودش ازدواج میکنه😤😤 منشیه هم یه کلاسی میذاره و چقدر غر میزنه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
دیشب دوست سوگند زنگ زد به یاسمن گفت سوگند حالش بده بیمارستانه یاسمن هم میره میبینه سوگند کلی چیز میز قاطی کرده قرص و مشروب و نمیدونم چی هیچی دیگه زنگ میزنه باباش باباهه هم میگه با خودت بیارش تهران دختره هم خیلی بده انگار یاسمن بدکرد بزرگش کرد آوردش خونه دکتر و نامادریش چقدر بداخلاقی میکرد باهاش هی میگفت انگار ارث باباشو خوردم اینجوریه دکتره هم میگفت بیخیال تازه از بیمارستان اومده منشیه هم یه دختر دوسه ساله داره
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰