الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پنج هفته و ۶ روزم هست. خیلی عادی باردار شدم. حالت تهوع اینا ندارم. ۴ هفته و ۴ روز که بودم رفتم دکتر سونوگرافی واژینال کرد گفت ساک تشکیل شده. ۵ روز بعدش از سرکار که اومدم یه دفعه خونریزی کردم. بلافاصله رفتم دکتر دوباره سونوگرافی واژینال کرد و گفت ساک هست ولی خالیه که طبیعیه. برام شیاف پروژسترون تجویز کرد و گفت استراحت کنم و دو هفته بعد دوباره برم پیشش. از بعد اون خونریزی دیگه ندارم ولی وقتی دستمال می کشم گاهی لک های قهوه ای گاهی هم خونی میبینم. خیلی نگرانم. بعضی وقتها هم سمت راست شکمم یه درد خیلی خفیف و ضعیف داره. بنظرتون میمونه؟؟ چیکار کنم؟؟ خیلی نگرانم😫😫
امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂
جدی؟اخه اول فقط یه خط بود بعد چن دقیقه دوتا شد.ولی قبلیا بعد چن ساعتم اینشکلی نمیشد
عزیزم شما بهتره فردا صبح دوباره بی بی چک بزاری با همون ادرار صبح...انشالله اونم مثبت میشه...حتما بیا اینجا و بهم بگو جوابش چی شد 😍😍😘
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘