2777
2789
عنوان

شوهرم منو يه بچه ميدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 46 پست
شوهرمنم همینطوره. من از الآن شروع کردم دارم ارشد میخونم و بعدشم انشاالله دکترا. بعدشم که انشاالله یه ...

از روز اول توي خواستگاري گفت با كار كردن مخالفم در صورتي كه من سركار بودم كه اومد خواستگاريم ولي من ول كردم كارمو به خاطرش الانم گاهي پروژه ايي از تو خونه يكي دوبار كار كردم

خدايا شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٢٦ سالشه  نميدونم چيكار كنم درست دارم تا اولشه عادتش بدم كه به قولت تا ١٠ سال ديگه اينجوري نمو ...

نه الان بعد از ۱۰ سال نمیدونم چقدر حقوق میگیره. همش میگه ندارم یا پس انداز میکنم. هر چی میخرم خودش باید حضور داشته باشه. تمام حساب کتاب خرج کردنم داره. خیلی بحث داشتیم باهم فایده نداشت. فقط این مشکل باهاش دارم ولی از لحاظ دیگه خوبه 

٢٦ سالشه  نميدونم چيكار كنم درست دارم تا اولشه عادتش بدم كه به قولت تا ١٠ سال ديگه اينجوري نمو ...

ببین شوهره منم بهم نمیگفت چقدر پول داره الانم نمیگه ها اما الان دیگه چیزی نداره همممشو خوردن ب باد رفت داشتن میبردنش بازداشت دیگه الان ب دردم نمیخوره ...اما یسریااخلاقشون اینجوریه.. اما اینکه فکرمیکنه بچه ای شاید رفتاری ک مدنظر اون بوده و پخته تر بوده باشه ندیده ...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
از روز اول توي خواستگاري گفت با كار كردن مخالفم در صورتي كه من سركار بودم كه اومد خواستگاريم ولي من ...

کاش هیچوقت استقلالتو از دست ندی. ببین سعی کن از نظر مالی مستقل از شوهرت باشی و توی تصمیماتت هم از مشورت نگیر. برو برای خودت طلا سکه زمین یا هر چی دوست داری بخر به شوهرتم نگو. ببین اونم وقتی بفهمه شاکی میشه یا نه؟ 

ببین شوهره منم بهم نمیگفت چقدر پول داره الانم نمیگه ها اما الان دیگه چیزی نداره همممشو خوردن ب باد ر ...

من شاد و سرزنده ام شوخي ميكنم بچه گونه حرف ميزنم برا لوس كردن گاهي ولي انگاري اينا داره جاي ديگه تو ذهنش اثر ميكنه

خدايا شكرت

عزیزم شوهر منم اخلاقش قبلا اینجوری بود همیشه منو بچه حساب میکرد و میرفت با مامانش اینا مشورت میکرد ،بعد از من زبون اونا میشنیدم که میخاد یه کاری انجام بده همش عصبی میشدم و دعوا میکردیم اما الان یهد گرفتم اعتمادشو جلب میکنم و اولین کسی که باهاش مشورت میکنه منم ،مثلا یه اشاره به کاری که میخاد بکنه اینقدر تشویقش میکنم و خودمو خوشحال نشون میدم و میگم تو میتونی و کارت عالیه و از این حرفا.....اینکارم باعث شده اول با خودم مشورت میکنه و لازم باشه به بقیه هم میگه

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
بيش از حد حساسه

شاید رو نفس کشیدنتونم حساس بشه، نباید بکشید؟ بیخیال عزیز دلم...

چرا آزادیتون قربانی حساسیتای کاملا بی دلیل و متعصبانه که ناشی از تربیت غلطه میکنید؟

شما هم این حق رو دارید که اجازه ندید با دوستاش بره بیرون؟ یا همونطور که محتویات حسابشو بهتون نمیکنه به شما حق اظهار نظر توی این مواردم نمیده؟

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
کاش هیچوقت استقلالتو از دست ندی. ببین سعی کن از نظر مالی مستقل از شوهرت باشی و توی تصمیماتت هم از مش ...

عزيزم تو فكر بودم مقداري پول دارم برم باهاشون طلا بخرم ولي مطمئنم حالا چند سال ديگه خونه رو بخواييم بفروشيم طلاهام ميره رو خونه من طلاهاي همه ي عقدمم واسه خونه فروختم ولي اونارو حالا ميگم اشكال نداره پولاشو من خودم ندادم ولي الان اينا پولاش مال خودمه نه مامان بابام نه شوهرم 

خودم زحمت كشيدم 

بعد طلا بخرم اون نفهمه به چ دردم ميخوره نه ميتونم استفاده كنم نه كاريش كنم

خدايا شكرت
عزیزم شوهر منم اخلاقش قبلا اینجوری بود همیشه منو بچه حساب میکرد و میرفت با مامانش اینا مشورت میکرد ، ...

واي دقيقا منم خيلي از چيزا رو از مامان باباش ميشنوم اتيش ميگيرم

خدايا شكرت
بيش از حد حساسه

گلم اشتباه کردی اینهمه از آزادیها و استقلالت گذشتی،احتمالا همسرتون از اون دسته افراده که زن رو داری عقل نصفه میدونن و اعتقاد دارن از خودش نمیتونه مراقبت کنه و نمیتونه تصمیمات درست بگیره،ای کاش یک ذره به اعتقادات واقعیش بیشتر دقت میکردی گلم

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
عزيزم تو فكر بودم مقداري پول دارم برم باهاشون طلا بخرم ولي مطمئنم حالا چند سال ديگه خونه رو بخواييم ...

متاسفانه روز اول وقتی ایشون گفت کار نکن بشین خونه و شما حرف غلط و نظر اشتباه ایشون رو پذیرفتی بهش این پیام رو دادی که تو بیشتر می فهمی 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
عزيزم تو فكر بودم مقداري پول دارم برم باهاشون طلا بخرم ولي مطمئنم حالا چند سال ديگه خونه رو بخواييم ...

حالا نه که همه چی رو ندونه. بعضی از کاراتو ازش مخفی کن. مثل خودش. تا بفهمه تو زندگی باید با شریک زندگیت یکرنگ باشی.

سکه بخر. زمین بخر.