2777
2789
عنوان

شوهرم منو يه بچه ميدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 46 پست
من شاد و سرزنده ام شوخي ميكنم بچه گونه حرف ميزنم برا لوس كردن گاهي ولي انگاري اينا داره جاي ديگه تو ...

خب پس حواست باشه الان خودت متوجه شدی ..شاید یکیش همین باشه ... ادما باهم فرق دارن شاید ایشون ب قول خودت ی جور دیگه برداشت میکنه یجور دیگه خوشش میاد ....ی وقتایی محکم باش راجع ب یسری مسایل باهاش بحث کن تبادل نظر کن ب صورت جدی ...مطمعن باش روش تاثیر میذاره 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
شاید رو نفس کشیدنتونم حساس بشه، نباید بکشید؟ بیخیال عزیز دلم... چرا آزادیتون قربانی حساسیتای کاملا ...

خوب مثلا من الان بهش زنگ بزنم بگم ميخوام با فلان دوست صميميم برم بيرون ميگه نه من هر چقدرم دعوا كنم بحث كنم ميگه نه اون وقت ٢روز توي قيافه اييم برا هم تا درست بشه حتي باهاش حرف زدم كه چقدر دوست دارم روحيه ام عوض ميشه و هر مدلي كه فكرشو كني گفتم ولي فقط ميگه نع  نميشه 

خوب شما جاي من بودي چيكار ميكردي

خدايا شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي دقيقا منم خيلي از چيزا رو از مامان باباش ميشنوم اتيش ميگيرم

عزیزم همین که شنیدی برو شوهرتو تشویق کن بگو خیلی خوشحالم واسه تصمیت کلا خودتو شاد نشون بده اونجوری کم کم خودش اول بهت میگه ،تجربه شده میگما.اصلا کنایه نزن که منو بچه حساب میکنی و ازاین حرفا همین که خواست بخاطر یه کار خیییلی کوچیک هم نظرت رو بدونه بگو عزیزم ممنون که همیشه بهم اعتماد داری و راجب زندگیمون باهام مشورت میکنی

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
متاسفانه روز اول وقتی ایشون گفت کار نکن بشین خونه و شما حرف غلط و نظر اشتباه ایشون رو پذیرفتی بهش ای ...

اخه دوسش داشتم خوشم اومده بود ازش بعدا ميگفتم نه احساسم داغون ميشد اين وسط😞

خدايا شكرت
از روز اول توي خواستگاري گفت با كار كردن مخالفم در صورتي كه من سركار بودم كه اومد خواستگاريم ولي من ...

خوبه یواش یواش بازم کار بگیر فعال باش حالی کن ک دوست داری درغیراینصورت افسرده میشی ..من ب همسرم گفتم اگه بخوای من نرم سرکار بشینم توخونه افسرده میشم بعدش ب توام نمیتونم حسای خوب منتقل کنم اما اگه شاد باشم حال توام خوب میکنم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
خوبه یواش یواش بازم کار بگیر فعال باش حالی کن ک دوست داری درغیراینصورت افسرده میشی ..من ب همسرم گفتم ...

منم اينارو به خدا دقيق گفتمش خيلي هم بهتر شده از روز اول سر كار كردن قبلا نميزاشت ولي الان خودش يه پيشنهادهايي تو خونه ايي هم بهم داده كار زدم 

خدايا شكرت
خوبه یواش یواش بازم کار بگیر فعال باش حالی کن ک دوست داری درغیراینصورت افسرده میشی ..من ب همسرم گفتم ...

مثلا من ميدونم يكم بد دله دوست داره محل كار همه زن باشن عصبي ميشه مرد نگام كنه 

خدايا شكرت

توي زندگي مشترك طبيعيه كه هم زن هم شوهر بخاطر طرف مقابلشون از يه سري منافعشون كوتاه بيان، زندگي هيچوقت ايده آل نيست !

پس به نظر من از اينكه بخاطرش سر كار نرفتي احساس پشيموني نداشته باش، تصميميه كه گرفتي و زندگي هم ميدون جنگ نيست كه مدام بخواي بجنگي تا به زور و دعوا بري سر كار، يا به زور دعوا با دوستات بري بيرون!

به نظر من بهترين كار مشورت با يه مشاوره خوبه، حتما برو پيش مشاور. ما اينجا همه نظراتي رو ميديم كه به نظر خودمون درسته نه نظرات كارشناسي كه بتونه به زندگي تو كمك كنه.

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
توي زندگي مشترك طبيعيه كه هم زن هم شوهر بخاطر طرف مقابلشون از يه سري منافعشون كوتاه بيان، زندگي هيچو ...

يه بار بهش گفتم بريم مشاوره اصلا زير بار نميره اون به نظرش ما اوكيم مشكلي نداريم 

مشكل از طرف منه مشاور هم كلي پول بايد بدي ولي وقتي فقط با من حرف بزنه فايده نداره بايد يه جلسه اونم ببينه

خدايا شكرت
يه بار بهش گفتم بريم مشاوره اصلا زير بار نميره اون به نظرش ما اوكيم مشكلي نداريم  مشكل از طرف ...

نه عزيزم نيازي نيست اونم بياد، تو فعلا خودت چند جلسه برو چهار تا كار يادت ميده ميتوني زندگيتو مديريت كني!

اصلا نيازي هم نيست همين اول به همسرت بگي بذار وقتي نتيجه داد و ديدي روابطتون بهتره شده بهش بگو

ميتوني مشاوره هاي آنلاين هم انجام بدي هم ارزونتره هم راحتتر

ولي خواهشا تحت تاثير بحث هاي اينجا با شوهرت رفتار نكنه چون ممكنه اوضاع بدتر و حساس تر شه

البته اين نظر منه 😊 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
خوب مثلا من الان بهش زنگ بزنم بگم ميخوام با فلان دوست صميميم برم بيرون ميگه نه من هر چقدرم دعوا كنم ...

مگه نه ی همسرت وحی منزله؟ وقتی میبینه گوش به فرمانشی خب معلومه بهش این وهم دست میده که از شما بیشتر حالیشه

عزیزم بگو دارم با دوستم میرم بیرون، و تماااام!!!! نه که بگی تورو خدا بذار برم، ببین اگه برم ال میشه بل میشه 😐 شما پا داری، عقل داری، عاقل و بالغی!!!

بعدش میخواد بزنتت؟ طلاقت بده؟ با همچین چیزی این کارا رو کنه که باید فاتحه خوند برای اون رابطه

با پدر و مادرت حتما مشورت کن عزیزم، شما خودت هم توی ناخودآگاهت خودتو ازش پایین تر میدونی و اونو صاحب نظر و صاحب اختیار میدونی، بعد میخوای اون بهت به چشم عقل کل نگاه کنه؟

خب وقتی بهت اجازه نمیده بری بیرون و شما سر خم میکنی اون خودشو یه شخصیتی میبینه که از تو بالا تره و تدبیر بیشتری داره تا از شما محافظت کنه! اینجوری دیگه شما شریک زندگیش نیستی، عروسک خوشگل دوست داشتنیی هستی که ازت مراقبت کنه و طبیعیه که به نظرات شما هم توی کارا اهمیت نده

من میدونم روی حساب احترام و علاقه به همسرت این مسائل رو قبول کردی و برای جلوگیری از تنش گوش به حرفش میکنی، اما همیشه این کارا به نفع زندگی مشترکتون نیست گلم، بد تر خراب میکنه. یه روز شاید همین چیزای مسخره شد برات یه عقده که منفجر بشه و سقف زندگی مشترکتون بریزه رو سر خودتون، بلکه هم اون موقع بچه ای داشته باشید.

این رفتارا، هرچند توی جامعه ی ما و عرف ما عادی شده و حتی درست تلقی میشه و به اشتباه حتی بهش تمکینم میگن و واجب هم میدونن و اسم مشروع هم روش میذارن در حالی که طبق فقه فقط در صورتی که حرف عقلانی باشه باید بهش عمل شه.

هنوز جوونی، حتما برو پیش مشاور و درست کن این چیزا رو گلم، سرسری نگیر چون کوچیک نیست

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
مرسي از راهنماييت عزيزدلم

موفق باشی ❤❤❤

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)