2777
2789
ممنون از راهنماییت کاش بتونم کاری برای خودم بکنم و خودم رو نجات بدم

انشالله که خدا نینیتو برات نگه داره اول خواست خدا دوم رعایت خودت همچیو حل میکنه نگران نباش

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات صلوات فرستادم عزیزم خدا دلتو شاد کنه،فقط استراحت کن به همسرت بگو من نمیخوام بچمونو از دست بدم ی ...

ممنون دوست گلم از اینکه برام صلوات فرستادی اینجا دکتر زنان آقایون رو راه نمیدن هر کی بارداره تنها میره داخل مطب دکتر😟

انشالله که خدا نینیتو برات نگه داره اول خواست خدا دوم رعایت خودت همچیو حل میکنه نگران نباش

امیدوارم خدا بهم کمک کنه و منو امتحان سخت نکنه برام خیلی ناگوار هست از دست دادن جنینم کاش قلبش بزنه و برام بمونه امیدوارم خدا کمکم کنه من سعی میکنم رعایت کنم ولی بعضی وقتها آدم راه چاره ای نداره

خوشبحالت تا اخرای بارداریت زیاد نمونده😕😕

پدرم در اومد تا اینجا از بسکه دکترا استرس می دن

هر هفته نوار قلب و اینا

آخرشم هنوز تکلیف زایمانم معلوم نیس که کیه

دیابت بارداری دارم .

برام دعا کنید این چند هفته هم به سلامتی بگذره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
متاسفانه پدر و مادرم فوت شدن غریبم کسی رو ندارم همسرم هم خیلی خونسرده 😐😔

عزیزم ، پس مثل خودمی ، منم پدر و مادرم فوت شدن و تو شهر غریبم و این مدت همش خودم باید کارامو انجام میدادم و سرکار و رانندگی و اینا ، نگران نباش خدا کمکت می کنه.

منم بعد یه بارداری پوچ که کورتاژ شدم و دو تا سقط که بارداری شیمیایی داشتم باردار شدم ، الانم دیابت بارداری دارم و یکسره باید نوار قلب جنین و اینا چک بشه ، الهی همه نی نیاشونو سروقت و سالم بغل بگیرن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
عزیزم ، پس مثل خودمی ، منم پدر و مادرم فوت شدن و تو شهر غریبم و این مدت همش خودم باید کارامو انجام م ...

آره عزیزم خیلی سخته آدم تنها باشه و مجبور باشه خودش کاراش رو بکنه با وجود اینکه میدونه براش ضرر داره و ممکنه بچش سقط بشه خدا رو شکر که بعد از این همه سختی کشیدن خدا بهت نی نی داد امیدوارم بارداری سالم و بی خطری داشته باشی و سر وقتش بچت رو بغل بگیری برای منم دعا کنید دیگه تحمل داغ رو ندارم سونو رفتم گفت جنین تشکیل شده ولی رشدش کمه فعلا هم ضربان قلب نداره امیدوارم خیر پیش بیاد

انشالله ک میمونه واست  دلتو قوی کن قلبا از خدا بخواد واست نگهش داره واست دعا میکنم ازحال خودت ب ...

ممنون دوست مهربونم لطف دارین باشه اگه خبر خوب داشتم بی خبر نمیذارمت❤❤❤

آره عزیزم خیلی سخته آدم تنها باشه و مجبور باشه خودش کاراش رو بکنه با وجود اینکه میدونه براش ضرر داره ...

نگران نباش ، موندنی باشه می مونه ، الهی خدا دلتو شاد کنه