2777
2789
خب از کجا بدونیم چیا تراریخته هستن؟؟ رو جعبه مواد نوشته؟

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/03/28/1751928/کدام-محصولات-غذایی-بازار-ایران-تراریخته-است-عدم-اجرای-قانون-برچسب-گذاری

جواب این سوالتم اینجاست هم توضیح داده چه محصولاتی و هم در انتها عکس چنتاشونو گذاشته

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خب از کجا بدونیم چیا تراریخته هستن؟؟ رو جعبه مواد نوشته؟

وزارت بهداشت مجبور کرده روی جلد محصولات بزنن حتما همون جا که مهر قیمت مصرف کننده و انقضاء رو میزنه

بعضیاشون انقدر تو هم تو هم میزنن معلوم نشه باید دقت کنی

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم محصولات تراریخته محصولاتی هستند که با علم ژنتیک یک دستکاری کوچکی مثلا در یکی از ژنهاش شده وباعث شده که یک یا چندتا  از خواصش تقویت بشه 

مثلا نسبت به برخی تنش ها ی محیطی مقاوم تر بشه 

یا نسبت به برخی افات مقاوم بشه 

به این ترتیب در تولید اون محصول کمتر نیاز هست که از سموم و افت کش ها استفاده بشه 

ولی اینکه محصولات تراریخته ایا مضر هستن یا خیر هنوز اثبات نشده  

بنابراین گفته میشه که بهتر هست استفاده نشه 

برخی از کشورها در این مورد خیلی حساس هستند و اصلا هیچ محصول تراریخته ای رو اجازه نمیدن که وارد کشورشون بشه ولی بعضی ها خیر 

الان بیشتر روغن های ما تراریخته هست 

[QUOTE=83890256]😯😯😯[/QUOT

😁😁😁

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

https://www.yjc.ir/fa/news/6568028/کدام-محصولات-غذایی-بازار-ایران-تراریخته-است

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
به هر موجود زنده ای که دستکاری ژنتیکی شده باشه میگن تراریخته. حالا سوال اصلیت چیه؟؟ من متخصص همینم.

واقعا چه ضرری داره؟

دیوونه مون کردن به خدا همش استرس استرس. با این وضع گرونی واقعا در توانمون نیست محصولات اورگانیک بخریم 

چی کار کنیم؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

خیلی چیزا تراریخته شده. مثلا برنج. به اصطلاح میگن ژنش اصلاح شده ولی خیلی وقتا بشر تو چیزایی که دست برده خراب تر کرده. و اینکه عوارض اینا تو طولانی مدت معلوم نیست روی بدنمون چی باشه

دخترم تمام زندگیمه🙆
پفک نمکی هم گفتن تراریخته رو جلدش نوشته بود تو تل دیدم.

https://www.jamehnews.com/حکایت-تراریخته-ها-پفک-چی-توز-هم-جنجال/

در مورد چی توز هم یه چیزایی نوشته.

پفک نمکی هم گفتن تراریخته رو جلدش نوشته بود تو تل دیدم.

بله. چون از ذرت تهیه میشه و ذرت های وارداتی اکثرن تراریخته هستن. حتی ذرت مکزیکی که میخریم هم تراریخته هست

دخترم تمام زندگیمه🙆
واقعا چه ضرری داره؟ دیوونه مون کردن به خدا همش استرس استرس. با این وضع گرونی واقعا در توانمون نیست ...

عزیزم ۹۰۰ تا ازمایش طی ۲۰ سال بررسی، هنوز ضرری رو نشون نداده که محصول دستکاری ژنتیکی شده اسیب بزنه مجصول عادی و نرمال اسیب نزنه.

من تو چند تا مقاله خوندم که چون از یه طرف چون باعث کاهش مصرف سموم و افات روی مواد گیاهی میشه و کود کمتری به کار میره، محصول نیترات و فسفات و سموم کمتری دارن که این خیلی هم خوبه.

باز هم نمیشه گفت محصولات تراریخته خوبن یا بد؟ هنوز چیزی اثبات یا رد نشده

این جوی که راه انداختن میشه گفت شاید بیشتر جنبه های دیگه ایی جز علم داشته باشه.

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.