loc8 مدیر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 عنوان امشب ال سی دی گوشیم شکست | مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 48 پست رو پام بود. از. ماشین که پیاده شدم افتادانقدر. گوشی گرووووونه نمیشه خرید گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد 1397/12/15 | 00:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 تو این گرونی نصف قیمت گوشیت پولشه واااااای تو دلمو خااالی نکن😔😔😔😔😔😔 گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 مال من شکست عوض کردم نگوبدل انداخته الان هنگ میکنه تاچ ربطی به هنگ کردن نداره احتمالا برد گوشی تاب برداشته تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 حالا چی هست چی؟؟ گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 حالا چی هست اها مدلش😂😂😂😂خیییلی خرابمایفون ۶ گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 برا منم چند ماه پیش شکست. گوشیمو تازه خریده بودم. داشتم دق میکردم. فرستادم واسه تعمیر. فقط خداروشکر ... ال سیدی اصل مثل فابریک کارخونه میشه.ال ای دی هستش تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 من دوبار تجربش کردم من اولین بااارهچند. وقت بود. به سرم زده بود. بفروشم ی دونه دیگه بگیرم الان که شکست خییییلی از. قیمتش افتادنه پولی دستمومیگیره نه میشه نو خرید😑😔😔😔😔😱😱 گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 به سر گوشی من هزار بار این بلا سرش اومده نشکسته بد شانسی اوردی خییییییر. سرش گلس داشت اونم ژله ایگفتم حرومت باشه پولی که بهت دادمورش داشتم چندتا تابش دادم از. حرص😂😂😂😂😂 گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 گوشیت چیه؟؟؟مال من صفحش شکست خودشم یه خط رو صفحشه....نمیشه عوضم کرد از بس گرونه....گوشیم اس ۸. ... ایفون ۶میخواستم بفروشمش الان دیگه خیییلی کمه پولشواقعاااا ناراحت شدم😔😔😔😔 گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 برا منم چند ماه پیش شکست. گوشیمو تازه خریده بودم. داشتم دق میکردم. فرستادم واسه تعمیر. فقط خداروشکر ... من میخواستم عوضش کنم دیگه بااین اتفاق از چشم افتادبای فور اور. شدم باهاش😒😑 گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 مال من شکست عوض کردم نگوبدل انداخته الان هنگ میکنه اخخخخخ چه شاانسیبرا شوهرممم عوض کرده بود. چند ماه پیش ولی فابریک انداختن برا ی گوشی دیگهی خالم ندارهباید اشنا میدادی الان به کسی نمیشه اعتماد. کرد گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 تصویر داره؟ تصویر. داره میشه طلق روش شکسته باشهاخه روی صفحه ی طلق خییلی نازکهشوهرم میگه اون شکسته ال سی دی بود. رنگ پخش میکرد. یا اون قسمت صفحه نداشت گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 تصویر. داره میشه طلق روش شکسته باشه اخه روی صفحه ی طلق خییلی نازکه شوهرم میگه اون شکسته ال سی دی ب ... احتمالا گلس روش شکسته.از کنار ناخن بنداز گلس رو بلند کن در بیار ببین صفحه سالمع تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
loc8 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 624 احتمالا گلس روش شکسته.از کنار ناخن بنداز گلس رو بلند کن در بیار ببین صفحه سالمع اونو. که همون اول انجام دادم گلسه که حکم ... داشتهزیر. گلس شکسته ولی صفحه گوشی وضوح تصویر. داره😑😑 گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
فدرابانو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 26870 انشاالله قسمت شما نشه😐😐😔😔😔😔 خدا نیاره خواهر😕 تو این گرونی!!! 👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖