2777
2789
عنوان

سلام دوستان تا بحال ایا کسیو دیدین که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 31 پست
استاتر تا حالا هر چی تلاش کردی بس نبود.؟!!! تو داری ترسای خودتو پشت بچه هات قایم میکنی. ببخشید انقد ...

چرا دو از ده ساله از عمرم با اعتیادش جنگیدم .  بی فایده است انگار . خیلی دلم میسوزه تمام تلاشام بی نتیجه مونده . شرایط خانوادهامم بدهست دو تا بچه دارم . یکی از خواهرا امم بخاطر اعتیادشوهرش  از همسرش طلاق گرفته . منم اینجور این مدت به خیال شوهرم  خوب شده تمام فامیل فک میکنن همه چیز خوبه . باز اول تمام قصهای چند سال پیش واسم تکرا میشه خیلی زمان بدی بود اما دو باره انگار میخام برگردم به سالهای گذشته . هشت ماه پسر دو ساله و نیمم  و پسرم بزرگم سپردم بخودش تا ببینم سر عقل میاد بچهاام و خودم چه سختیایی که نکشیدیم . اومد التماس عجز لابه . دلمم به رحم اومد اما بازم در حق خودش و ما نامردی کرد . مطمهنا این بار اگه ترک نکنه مجبورم ترکش کنم واسه همیشه . هنوز خانوا هام نمیدونن موندم ببینم از در انکار میاد پایین بره بخابه ترک کنه اگه نه باید راه اخر طی کنم . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
چرا دو از ده ساله از عمرم با اعتیادش جنگیدم .  بی فایده است انگار . خیلی دلم میسوزه تمام تلاشام ...

انشالله که همه چی درست میشه. انشالله خدا بهت آرامش بده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.