2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر . 

ایا تا بحال کسیو از اطرافیان یا اشناهاتون بوده که  مصرف کننده شیشه بوده باشه و تونسته باشه ترک کنه . ا

ایا اصلا کسی ک ه به شیشه الوده شده ترک میکنه .؟ 

ایا کمپ اجباری واسه هم چین شخصی که الوده و گرفتار شیشه شده مفید واقع میشه .؟ 

با کسی که واقعیتو قبول نمیکنه و انکار میکنه چه باید کرد  .،😔😔

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله من دیدم خانمش میخواست جدا شه رفت قول داد و گفت ترک میکنم الانم ۷ ساله که دیگه سمت مواد ...

من یه بار تا مرز طلاق رفتم بچههامم حتی تا یه سال گذاشتم رفتم خونه پدرم . رفت چند روز کمپ بعد اومد دنبالم  برگشتم اونموقع تریاو شیره مبکشید اما الن باز معتاد شده و فهمیدم شیشه میکشه . این بار اگه  ببینم تلاش نمیکنه واسه ترک مجلورم جدا بشم . 

آره عزیزم میشه فقط باید فرد خودش بخواد و از انکار بیاد بیرون. تا توی انکار باشه هیچ کسی نمیتونه بهش کمک کنه. توی اینترنت سرچ کن یه سری جاها هست سیمانان اسمش. جلساتی که کمک میکنه به خانواده های کسایی که فرد شیشه ای دارن توشون. کافیه از انکار در بیاد الان دیگه ترک مواد مخدر راه های خوبی هست. من براش دعا میکنم. 

من یه بار تا مرز طلاق رفتم بچههامم حتی تا یه سال گذاشتم رفتم خونه پدرم . رفت چند روز کمپ بعد اومد دن ...

این اقا هم تجربه هر دوتاش داشت

میگفت شیشه خیلی ادم از پا میندازه چون صنعتیِ ولی تریاک به اندازه شیشه سریع نیست چون گیاهیِ

اما میگفت ترک کردن شیشه براش خیلی راحت تر بوده

و میگفت دیگه هیچوقتم دلم نمیخواد برم سمتش

البته خانواده خانومش تا چند سال هر ۶ ماه یکبار میبردن کلی تست ازش میگرفتن

هر چند رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون

و کاملا معلوم بود وزنش برگشته و سرحال شده

شما هم توکلت به خدا

خدا رو چه دیدی

شاید همت کرد و کلا کنار گذاشت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آره عزیزم میشه فقط باید فرد خودش بخواد و از انکار بیاد بیرون. تا توی انکار باشه هیچ کسی نمیتونه بهش ...

ممنونم . اما انکار میکنه جواب تستش مثبت شده اما اصلا قبول نمیکنه همه چیزش فریاد میزنه گرفتار شده اما خودش زده مث کبک سرش کرده تو برف خودشون میبینه قبول نمیکنه باید چکار کنم که از انکار دست برداره