سلام خانم ها من تو هفته ی ۲۸ هستم یکی از جنین ها ۲۸ هفته و ۴ روز و اون یکی ۲۵ هفته و ۶ روز زده برام سونوگروفی. بزرگتره ۱۲۰۰ و کوچکتره ۷۰۰ گرمه. دو جفت و دو کیسه دارن. میخواستم ببینم کسی تجربه ی مشابه داره ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دو قلوهای منم دو تا کیسه جدا داشتن یکی ۳/۲۰۰ و اون یکی ۲/۷۰۰ بود ولی شش ماهگی هم وزن شدن الان که بزرگ شدن اونی که موقع تولد وزنش کمتر بود چاقتره😁 هر دو هم شیر مادر خوردن
عزیزم اختلاف هفته هم داشتن نه ؟ چند هفته زایمان کردین؟
بله داشتن من از تاریخی که دکتر داده بود ۲۰ روز زودتر زایمان کردم البته رفتم سونو و گفتن قلب جنینی که کامل رشد کرده داره ضعیف میزنه و اورژانسی سزارین شدم یکی کاملا رسیده بود اون یکی بچم ضعیف بود ولی مشکلی نداشت
دوقلوهای منم سه روز اختلاف داشتن بزرگه موقع تولد۲کیلو بود کوچیکه۱۴۰۰الان کوچیکتره چاق تر شده ولی اختلاف قدشون هنوز همون پنج سانت تولدشون هست الانم هشت سالشونه
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....