2777
2789
عنوان

تفاوت وزن دوقلو ها

18568 بازدید | 34 پست

سلام خانم ها من تو هفته ی ۲۸ هستم یکی از جنین ها ۲۸ هفته و ۴ روز و اون یکی ۲۵ هفته و ۶ روز زده برام سونوگروفی. بزرگتره ۱۲۰۰ و کوچکتره ۷۰۰ گرمه. دو جفت و دو کیسه دارن. میخواستم ببینم کسی تجربه ی مشابه داره ؟

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

دوقلو های من همیشه تو سونو ها یکیش ازون یکی ۵روز کوچیکتر بود

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم ابجیامم دوقلو بودن یکی وقتی بدنیا اومد ۲۵۰۰ یکی ۳۷۵۰ 😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
دوقل های من همیشه تو سونو ها یکیش ازون یکی ۵روز کوچیکتر بود

اینا هم خوب پیش رفته بودن الان یهو شده ۵۰۰ گرم اختلاف وزن میترسم رشد کوچیکه کم شه 

عزیزم دو قلوهای منم دو تا کیسه جدا داشتن یکی ۳/۲۰۰ و اون یکی ۲/۷۰۰ بود ولی شش ماهگی هم وزن شدن الان که بزرگ شدن اونی که موقع تولد وزنش کمتر بود چاقتره😁 هر دو هم شیر مادر خوردن

عزیزم دو قلوهای منم دو تا کیسه جدا داشتن یکی ۳/۲۰۰ و اون یکی ۲/۷۰۰ بود ولی شش ماهگی هم وزن شدن الان ...

عزیزم اختلاف هفته هم داشتن نه ؟ چند هفته زایمان کردین؟

چند هفته ب دنیا اومدن

۳۷ هفته کلا شبیه هم‌نیستن یکی قد بلند یکی کوتاه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عزیزم اختلاف هفته هم داشتن نه ؟ چند هفته زایمان کردین؟

بله داشتن من از تاریخی که دکتر داده بود ۲۰ روز زودتر زایمان کردم البته رفتم سونو و گفتن قلب جنینی که کامل رشد کرده داره ضعیف میزنه و اورژانسی سزارین شدم یکی کاملا رسیده بود اون یکی بچم ضعیف بود ولی مشکلی نداشت

بله داشتن من از تاریخی که دکتر داده بود ۲۰ روز زودتر زایمان کردم البته رفتم سونو و گفتن قلب جنینی که ...

مممون عزیزم برای بچه های من خیلی دعا کن صحیح و سالم به دنیا بیان

دوقلو های من همیشه تو سونو ها یکیش ازون یکی ۵روز کوچیکتر بود

دوقلوهای منم توی سونوگرافیها همیشه حدود یه هفته اختلاف سنشون بود دنیا که اومدن ۱۴۰ گرم اختلاف وزن داشتن

خدایا مواظب عزیزانم باش

دوقلوهای منم سه روز اختلاف داشتن بزرگه موقع تولد۲کیلو بود کوچیکه۱۴۰۰الان کوچیکتره چاق تر شده ولی اختلاف قدشون هنوز همون پنج سانت تولدشون هست الانم هشت سالشونه

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
دوقلوهای منم توی سونوگرافیها همیشه حدود یه هفته اختلاف سنشون بود دنیا که اومدن ۱۴۰ گرم اختلاف وزن دا ...

آخی زنده باشن...دوقلوهای من ۳۶هفته با وزن های ۲۳۰۰و ۲۷۰۰ به دنیا اومدن..

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔