2777
2789
عنوان

تفاوت وزن دوقلو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 19228 بازدید | 34 پست
مممون عزیزم برای بچه های من خیلی دعا کن صحیح و سالم به دنیا بیان

انشاله صحیح و سالم به دنیا میان نگران نباش همه تو دوران بارداری این نگرانیها رو دارن فقط ماه آخر تند تند برو چکاب برای شنیدن صدای قلب بچه ها

آخی زنده باشن...دوقلوهای من ۳۶هفته با وزن های ۲۳۰۰و ۲۷۰۰ به دنیا اومدن..

سلامت باشی عزیزم پسرهای منم ۳۵هفته و ۶روز لا وزن ۲۴۳۰ و ۲۵۷۰ بدنیا اومدن دوتاشونم یه هفته رفتن دستگاه الآن ۶ماه و ۲۵ روزشونه ۶ماهگی وزنشون ۷۷۵۰و۷۷۰۰بود ولی من همش نگران قدشونم قدشون ۶۵بود ۶ماهگی و بدو تولد ۴۶ و ۴۷ بودن😓

خدایا مواظب عزیزانم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو قلوهای منم دو تا کیسه جدا داشتن یکی ۳/۲۰۰ و اون یکی ۲/۷۰۰ بود ولی شش ماهگی هم وزن شدن الان ...

دوقلو داشتن سخته؟

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
دوقلوهای منم سه روز اختلاف داشتن بزرگه موقع تولد۲کیلو بود کوچیکه۱۴۰۰الان کوچیکتره چاق تر شده ولی اخت ...

من نگرانم که اختلاف وزن تو هفته های بالا بیشتر شه. 

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
من نگرانم که اختلاف وزن تو هفته های بالا بیشتر شه. 

استراحت کن و خودت رو تقویت کن ان شاءالله که صحیح و سلامت دنیا بیان

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
سلام عزیزم منم مشکل شما رو دارم؛ الان باید نی نی های شما دنیا اومده باشن... لطفا جواب بدین چی شد؟ ...

سلام عزیزم 

دوقلوهایی شما جفت مشترک دارن یا جفت جدا دارن؟

من شنیدم تو جفت مشترک این اختلاف وزن مشکل ساز میشه ... خودم وضعیتم نامشخصه. .. یعنی سونوگرافی ها نتونستن با دقت 100 درصد بگن جفت جدا هست ... الانم که تو هفته 25 هستم هر دو سه هفته میرم سونو برای چکاپ

سلام عزیزم  دوقلوهایی شما جفت مشترک دارن یا جفت جدا دارن؟ من شنیدم تو جفت مشترک این اختلاف وز ...

سلام

مرسی از پاسخ تون عزیزم...

ظاهرا جفت ها خیلی بهم نزدیک هستن که احتمال انتقال خون هست...

من  دو سه روز پیش مجدد سنو دادم...دخترم دقیقا وزنش دوبرابر پسرم هست...دکتر سنو گفت وضعیتش خرابه...

دکتر زنانمم دیشب بهم گفت یک ماه دیگه صبر کن اگر خوب نشدن باید سقط کنید...😔😔

سلام مرسی از پاسخ تون عزیزم... ظاهرا جفت ها خیلی بهم نزدیک هستن که احتمال انتقال خون هست... من &n ...

الهی که کار به سقط نکشه و وزنشون به هم نزدیک بشه ... خیلی سخته 

من بارداری قبلیم پوچ بود و این بارداریم دوقلو شد ... اگر بخوام اینها رو از دست بدم کلا نابود میشم ... سنمم بالاست...

توکل بر خدا ... الهی همه ی مامان های باردار با سلامتی و دل خوش نی نی هاشونو دنیا بیارن 🙏🌹🌹