2777
2789

کسی گفت منم لایک کنید مرسی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

آره بگین لطفا

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوکو سبزی 

تخم مرغ

خیلی کم آرد

گردو آسیاب شده 

زرشک

نمک و فلفل

اندازه هاشو دقیق نمیدونم چشمی میدرستم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

تو کوکو سبزی حتما سیر بریز خیلی خوب میشه 

من خودم توش سیر رنده شده.یکم زرشک.یکم گردو .ی قاشق آرد و ۲ تا ۳ تا تخم مرغ میریزم 

بعدم تو ی ماهیتابه بزرگ میریزم ک نازک سرخ بشه 

عالیه و کمی نمک و فلفل و زردچوبه

لایک نکن گل من 😶
تو کوکو سبزی حتما سیر بریز خیلی خوب میشه  من خودم توش سیر رنده شده.یکم زرشک.یکم گردو .ی قاشق آ ...

ممنون،توی تابه دوطرفه هم میشه؟

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

سبزی کوکو. من تره یا برگ سیر سبز رو بیشتر میریزم

سیر

گردو

زرشک

تخم مرغ

آرد

پنیر

ادویه زیاد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
پنیر صبحانه خیلی کم

ولی اگه پنیر محلی باشه بهتره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀