2777
2789

پسرم دو ماهشه انروز واکسن زد الان تبش 38 و دست و پاهاش یخه چه کنم؟  

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
سریع ببرینش بیمارستان عزیزم

تمهام تو خونه هیلی ترسیدم نشونه چیه تب اینجوری

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمهام تو خونه هیلی ترسیدم نشونه چیه تب اینجوری

نمیدونم به خانوادت زنگ بزن بیان ببرنت

چون دست و پاهاش یخه و تب داره به نظرم دکتر بهتر متوجه میشه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
قطره استامینوفن دوبرابر وزنش بهش بدین هر 4ساعت یکبار  .ترسم نداره که 38 بالا نیست که اورژانسی ...

استانمینوفن دادم بهش 

تبش بالاس عزیزم اگه دست و پاش یخ کرده پاشویه کن داروشو سر وقت بده بهش واکسن مزخرفیه دو ماهگی

چطوری پاشویه کنم

استانمینوفن دادم بهش 

دو برابر وزنش دقیقا باید بهش بدی نه کمتر نه بیشتر 

و دمای بدن نوزاد بین 35تا 37.5 هست 

و الان کودک شما تب نداره پس بگیر بخواب و ساعتو تنظیم کن برا تایم بعدی قطره 

وقتی تب بالا باشه دست و پا یخ میشه و تن بچه داغ 

عه من خیلی میترسم این جور وقتا

باز شما بچه بزرگ کردین ماشالله هزار ماشالله وارد هستین

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪