2777
2789
عنوان

کمک فوری تو رو خداتب نوزاد دوماهه با دست و پای یخ

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 21 پست

اینویه پرستاربخش اطفال بهم گفت ببرش تویه اتاق گرم که بادهم نباشه لباساشو دربیاریه کاسه آب تقریباولرم ویه مقدارپارچه تمیزهم باخودت ببرپارچه روبزن توآب ولرم حسابی بفشارش بذارش زیربغلش و روی سینه وشکمش چندباراینکاروبکن فقط حواست باشه اتاقه گرم باشه که بچت سرمانخوره نیم ساعت بعدش بازتبشو اندازه بگیز.شیاف استامینوفن هم خوبه

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

یکم شیر دادم و پاشویه کردم الان با تبرسنج زیر بغل 36.9 هستش به اضافه نیم بشه تقریبا 37.5 میشه الان چطوره؟

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌نگران نباش چیز مهمی نیست سردی دست و پای بچه ها کاملااااا طبیعیه 

تبشم زیاد بالا نیست که بترسی  دمای خونه ۲۳ درجه باشه لباسشو کم کن و استا هم سر موقع بده 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
عزیزم‌نگران نباش چیز مهمی نیست سردی دست و پای بچه ها کاملااااا طبیعیه  تبشم زیاد بالا نیست که ...

الان شد 36.7 که با نیم میشه 37.2 . ولی همچنان دست و پاش سرده جوراب پاش کردم . تا کی اینجوریه من خیلی ترسویم برا بچه  دیروز ساعت 12 واکسن زد 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

پسرمنم خیلی اوقات پاهاش یخ می‌کنه فکر کنم عادیه

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
الان شد 36.7 که با نیم میشه 37.2 . ولی همچنان دست و پاش سرده جوراب پاش کردم . تا کی اینجوریه من خیلی ...

عزیزم جوراب و دستکش نمیخواد گرمش میشه 

گفتم سردی دست و پای بچه طبیعیه 

گرم بگیریش سیستم ایمنی بدنش صعیف میشه بعد که بزرگ میشه زود زود مریض میشه 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍