2777
2789

گفتم واسه صبحانش عدسی بزارم فردا بخوره .به من میگن یه مادر نمونه😁😁ولی بعید میدونم بخوره از بس بد غذاست تمام فکر و ذهنم شده غذا خوردنش الانم گوشت گذاستم بیرون ناهار براش چلو گوشت بزارم ولی نمیخوره که الان دو سالشه و من همچنان هی میپزم و نمیخوره ولی من دلم نمیاد دست از تلاش بکشم😣تو رو خدا آدم باشید یه بچه لاغر میبینید نگید به مادرش بهش نمیرسی بچت ضعیف دل اون مادر بد میشکنه.

یکی مثل من شبانه روز به تغذیه بچش میرسه ولی بازم نمیخوره بچه هه

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی گل گفتی ،منم هر چقد به دخترم میرسم باز خواهر شوهرم از را نرسیده میگه لاغرش کردی ☹☹

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

من سینه مرغ گذاشتم کوبیدش رو بپزم برای ناهارش.صبحانه هم تازه کشف کردم عاشق حلوا شکری هست

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
از اول بد غذا بود؟

شیرشو خوب میخورد تا وقتی شیر میخورد خیییلی بد غذا میخورددیدم رشدش داره کم میشه دکتر گفت از شیر بگیرش الانم انچنان غذا خور نیست معمولی رو به کم میخوره

عدسی های من حال بهمزنه چجوری میپزی یادم بده

عدسو ی روز خیس کن بعد بریز تو پارچه بزار جوونه بزنه بعد میکسش کن 

ی پیاز سرخ کن با ی قاشق رب و ادویه عدس میکس شده رو بریز توش بزار حسابی جا بیوفته اخرش چرخ کرده رو قلقلی کن بنداز توش یه رب بعد ورش دار

هررررکیییی این مدل عدسی منو خورده تعریف کرده

عدسی های من حال بهمزنه چجوری میپزی یادم بده

دستور خاصی ندارم پیاز و تفت میدم و ربم تفت میدم اب و عدس و یه نصف سیب زمینی میزارم بپزه سیب زمینی که پخت لهش میکنم آب عدسی غلیظ بشه .

خواستم نظر بدم نام کاربریتو دیدم منصرف شدم

هه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر