2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی بی سیاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 56 پست
الآن خوشحالی یا ناراحت؟!

ناراحتم ،اعصابم خورده.ههمیشه ام همه حا هست دلم میخواد هیچوقت نبینمش

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
خب بغیر از این دیگه چی؟ تو موردای دیگه چی الان  خواهرشوهر شما تو چه موارد دیگه ای بی سیاسته

مثلا رفته بودیم ترکیه استخر جدا رفتیم اومدیم بیرون شوهرشم بود شروع کرد از بدن من تعریف کردن به شوخی که توام واسه خودت جنیفر لوپزیا ،شوهرمم که کلا ماله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتم ،اعصابم خورده.ههمیشه ام همه حا هست دلم میخواد هیچوقت نبینمش

آخه گفتی نگام میکنه اندام خوبی دارم!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

آخه گفتی نگام میکنه اندام خوبی دارم!

گفتم اندامم نسیت به زنش خوبه،حالا این چشم چرونی میکنه ،همه جام هست .منم همیشه معذبم روانی شدم

خیلی ببخشیدااا ولی چقد اوسگوله

دلم میخواد یکروز بشینم جلوش بهش بگم احمق فقط داری من و جلوی شوهرت بالا میبری 

اگر مادرشوهر داری به اون بگو تا دخترشو دعوا کنه و بگه که کارش اشتباهه و چه آسیبهایی داره کارش

نه ندارم ،خواهر شوهر بزرگترم ندارم،شوهرمم یک ادم بی غیرته ،