2777
2789
عنوان

بیمارم یانه

321 بازدید | 33 پست

سلام من خیلی به دخترم وابستم بیش ازاون چیزی که فکرشو بکنید همیشه به یه نوعی استرس دارم براش مثلا تا میره مدرسه کلاسشون طبقه بالاست مدام باخودم میگم نکنه از پله ها بیفته ،یا تامیرم دنبالش تو مدرسه تا نبینمش اضطراب دارم میگم نکنه رفته باشه بیرون ،یا با خودم میگم نکنه خدای ناکرده مریضیه بدی بگیره گاهی خیلی گریه می کنم

شوهرم میگه باید بری دکتر شماهم همین استرسارو دارید یا فقط من اینجوریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آگه خوب زندگی کنی آینده دخترت هم عالی میشه 

ن با استرس آینده اونم خراب میکنی 

آگه دوسش داری بدون ک خدا مواظبش هست

تو نقش خدا رو بازی نکن 

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم

منم 

بیماری وسواس فکریه

باید درمان بشه وگرنه به انپاع مختلف خودشو نشون میده مثل وسواس شستشو، وسواس بیماریو ...  من خیلی دکتر رفتم اما ادامه ندادم

الانم وسواس میکروب و شستشو دارم 😂😂

بله این حد از مراقبت از کودک بیماریه.

خواهر منم اینطوری بود که دکتر گفت اولین کسی که آسیب می بینه خود بچه است... و بزرگی دچار مشکل میشه این بچه.

حالا به خواهر من قرص دادن که به خودش مسلط بشه , الان کمتر به فرزندش کار داره و تقریبا اونم رها تر شده از دست این مامان به پا   

من در مورد مامانم اینجوری هستم ،هر روز ناراحتم اشک میریزم که خدا مامانم نمیره

جهان قوانین خودشو داره

بجایه گریه از وجودشون لذت ببر تا وقتی ک هستن

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم