2777
2789
عنوان

خروپف

148 بازدید | 25 پست

خسته شدم یه سره خرپف میکنه اینقدرم بلنده صداش که دیوارا نزدیکه بلرزن کسی راه حلی واسه خرپف داره

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو داد بزن بگو زلزله تا صبح دیگه نمیخوابه تو راحت بگیر بخوووابببب  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

من اینجور مواقع سرفه ی بلند میکنم تا برا چند لحظه ام ک شده بیدار شه و قطع شه😫

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

همین الان که دارم تایپ میکنم صدای خروپف بابام داره میاد 😂در حالی که من تو اتاقمم و در اتتقم بسته است ولی بازم صدتش کاملا تو گوشمه من خودم واقعا اذیت میشم جوریکه مثلا مامانم اینا تابستون تو حیاط میخوتبیدن منم عشق خوابیدن تو حیاط بودم ولی بخاطر صدا خروپف بابام نمیخوابیدم ولی داداشممو مامانم راحتن انگاری کلا صداشو نمیشنون 😄

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نه کوتاهه اتفاقا

باید متناسب باشه نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه

بالششو یه کم جابه جا کن قطع میشه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
بیدلرش کن

بیدارش می‌کنم ولی بازم تا سرش به بالش نرسیده شروع میکنه به هر طرفم میخوابه این خرپف لعنتی هست 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍