2777
2789
عنوان

خروپف

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
نباید دمر یا رو به بالا بخوابه. فقط به پهلو. کلا قطع میشه خروپفش

الان رو به پهلو خوابیده اصلا این انسان عجیب الخقه ست 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
باید متناسب باشه نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه بالششو یه کم جابه جا کن قطع میشه

دنبال یه راهم که خرپف نکنه اره بالششو جابه جا می‌کنم یه لحظه بیدار میشه قطع میکنه باز به یک دقیقه م نمیرسه شروع میشه

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂همین الان شوهرمو بیدار کردم گفتم پاشو سزم رف گف خروپف میکردم گفتم اره همین ک سایتو بازکردم ...

همدردیم ولی شوهر من اصلا قبول نداره خرپف میکنه صداشم قبلا واسش ضبط کردم میگفت صداسازیه

من اینجور مواقع سرفه ی بلند میکنم تا برا چند لحظه ام ک شده بیدار شه و قطع شه😫

سرفه بلند با پا میزنم بهش بعد خودمو میزنم به خواب نفهمه من زدم  واسه بیست ثانیه جواب میده 

برید دکتر عزیزم. به احتمال زیاد انحراف بینی داره

منم فکر می‌کنم مشکل بینی داره وگرنه‌ این همه خرپف پشت هم زیادی عجیبه‌ 

یهو داد بزن بگو زلزله تا صبح دیگه نمیخوابه تو راحت بگیر بخوووابببب    

واسه چند دقیقه راحل خوبیه🤪

دنبال یه راهم که خرپف نکنه اره بالششو جابه جا می‌کنم یه لحظه بیدار میشه قطع میکنه باز به یک دقیقه م ...

خوب شاید انحراف بینی داشته باشه

یا میگن اگه کسی  شب غذای سنگین بخوره خروپف میکنه 

بهتره بره دکتر عزیزم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
منم فکر می‌کنم مشکل بینی داره وگرنه‌ این همه خرپف پشت هم زیادی عجیبه‌ 

یه دکتر گوش حلق و بینی برید عزیزم. شاید شوهرتونم عذاب بکشه از این وضعیت

شوهرم من شکستگی بینی داره. روش بالش بزرگ جواب داد خدارو شکر. خودش هم راحت شد. همش راه نفسش میگرفت موقع خواب

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
یه دکتر گوش حلق و بینی برید عزیزم. شاید شوهرتونم عذاب بکشه از این وضعیت شوهرم من شکستگی بینی داره. ...

صبحت از خواب بیدار میشه احساس خستگی داره 

صبحت از خواب بیدار میشه احساس خستگی داره 

بخاطر اینکه خواب عمیق نداره بخاطر خروپفش

شوهر منم اینجوری بود الان راحت میخوابه

شوهرتون به احتمال زیاد یا انحراف داره با پولیپ

راحب خروپف سرچ کن عزیزم مطالب خوب زیاد نوشته

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️