2777
2789
عنوان

خیلی خاصه به نظرم این دست نویس

150 بازدید | 11 پست

خدا خیلی مهربونه...خودمونو بهتر از خودمون میشناسه...خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنیم هوامونو داره..اونقدر به مهربونی خدا معتقد بودم و هستم که دارم از عشقش منفجر میشم احساس میکنم فقط من تو این دنیا میدونم خدا رو داشتن چه گنج بزرگیه..شاید فکر کنید برای من اتفاق خوبی افتاده که به خاطرش خوشحالم و اونو کار خدا میدونم...نه اتفاقا...خیلی مشکلات دارم اما هیچ کدوم به چشمم نمیاد چون خدا رو همشون کنترل داره مطمئنم بهترینا رو نصیبم خواهد کرد...آخرین دست نوشته ی دفتر خاطرات شهید آرمان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقددد جالب  انگار دقیقا من نوشتم این متن و  دقیقا حس من به خدا  حتی با وجود مشکلات

ایول ب اعتقادتون

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
خیلی حست خوبه

من حتی تو بدترین شرایط ب قدری دلم قرصه که همش میگم خدا هست خدا خودش میدونه چی میشه خدا خودش کمکم میکنه 

قشنگ وجودش و حس میکنم 

همین هم باعث میشه حواسم به کارا خودم باشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
خوش به حالت...

مامانم میگه تو تو یه جمله ات ده بار میگی خدارو شکر 😂😂😂ولی واقعا دست خودم نیس 

چند روز پیش خیلی بی پول بودم خیلییی 

به کیف پیدا کزدم پر پول سریع دادم ب مسیول قطار دوباره اومدم پیاده شم هیشکی نبود دیدم یه کیف دیگه زیر صندلیه 

گفتم بذار همون جا باسه چیکار دارم 

اومدم خونه به شوهرم گفتم دیدی خدا دوتا اومد امروز امتحانم کنه منم از اعتمادش سواستفاده نکردم با اینکه تو وضع بدی بودم 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍