2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیواره رحمته که ماهیانه میریزه و به صورت لخته خون خارج میشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مگه تو بدن خون کثیف هم وجود داره پس مردا چیکار میکنن نمیشه که واسم سوال شده

بخش هایی از رحم طی 28 روز برای تخمک گزاری تحت تاثیر هورمون ها ضخیم میشن

واگر شخص باردار نشه فرو میریزن و توسط خون خارج میشن

وقتیم که شخص باردار میشه رحمش باید زخمیم باشه دیگه.به خاطر همین بریود نمیشه

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
پس خون کثیف نیست

نه 

در واقع ضخامت رحمت نرمال میشه 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بخش هایی از رحم طی 28 روز برای تخمک گزاری تحت تاثیر هورمون ها ضخیم میشن واگر شخص باردار نشه فرو میر ...

مردا که رحم ندارن و فرایند زخیم شدن رحم برای امادگی بارداری توشون انجام نمیشه

دلیلی نداره بریود شن

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.