2777
2789
عنوان

اولین اهنگی که اومد تو ذهنت کمی از متنشو بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 9526 بازدید | 741 پست

آهای عالیجناب عشق

فرشته عذاب عشق 

حریف تو نمیشه

این قلب بی صاحاب عشق

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

آهای عروسک جان واسه من سرگردان ...

بقیش یادم نیست .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

palms right  to the universe as we moonshine and molly

feel the warmth we ll never die

we r diamonds in the sky..............

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

آلاله من 

گل لاله من

بخاطر اسمت این اومد تو ذهنم😀

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

می خونم به هوای تو پریچهر ....

با این اهنگ زار می زنم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

از در میره بیرون 

از پنجره میاد تو   

تتلو

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

همین آهنگ امضام😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤