2777
2789
عنوان

یادی از گذشته ها.....+عکس

386 بازدید | 23 پست
سلام دوستان دیدم تو گالریم  عکس سبد گل خواستگاری و کیک عقد( البته خلوتی بود)هست  گگفتم بیایم با هم اگه از این جور عکس ها داریم بذاریم الان میذارم شما هم دوست داشتین بذارین ممنون

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم کیک عروسی من

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین

دسته گل نامزدی من حلقه گل بود ..

اون وقتا یه حلقه گل میکردن توی دست عروسا  ... روی مچ دست قرار میدادن حلقه رو.

واسه ۱۹ سال پیشه، اما من هنوز نگه داشتم اون حلقه ی گلم رو ..

البته توی پلاستیک فریزر کردم و اگه دست بزنم بهش پودر میشه ..

اما به هر حال دارمش و خیلی با احتیاط زیرش رو گردگیری میکنم 😊

شب عروسیم ک واسه عید میشه یکسال پیش

شبیه دست گل عروس. منه عزیزم

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
شبیه دست گل عروس. منه عزیزم

😊

توروخدا واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین😭😭😭😭بابام خیللللی مهربونه😭😭😭 بابام خادمه امام حسینه😢😢😢😢یاامام حسین خودت رحمی بهش بکن😭😭😭

اینم دسته گل عقدم

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین