2777
2789
عنوان

از عجایب نی نی سایت😩

713 بازدید | 53 پست

میری تو تاپیکایی که درد دل کردن که شوهرم الانه و بلانه اکثر کامنتا اینه که

حقشه بری مهریتو بزاری اجرا و پدرشو در بیاری

بگو کور خونده  اینجوری کن و اونجوری کن

چقد عوضیه این مرد

برو خونه بابات تا حساب کار دستش بیاد

به بابایی داداشی کسی بگو پدرشو در بیارن

.....

میری تو تاپیکایی که نوشته قهر کردم اومدم خونه بابام و ناراحتم یا هر چی

اکثر کامنتا اینه 

حقته چرا رفتی

چرا خونتو ول کردی

چکار کردی که نمیاد دنبالت

چرا میخوای طلاق بگیری

چقد بچه ای این بچه بازیا چیه....

هوووووووووووف😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😂😂😂

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

منم دقت کردم بگی طلاق میخوام میگن غلط کردی بشین سرجات شوهرت خوبه تو حساس شدی.و اگه بگی طلاق نمیخوام دوسش دارم میگن غلط کردی پس غرورت چی میشه؟🤣

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یا مرد رو فقط در حد یه حیوون میدونن!!!

یکی نوشته بود فقط شکم و زیر شکم مرد رو سیر نگه دار!

یکی گفته بود اگه زن طرف خوب نباشه طرف میره سراغ یکی دیگه

یکی نوشته بود با سیاست خرش کن که مثلا فلان لباس رو بخره برات 😐😐😐😐😐

اینا پدر و برادر خودشونم اینقدر پست میدونن؟! یا دیدشون به خودشون در حد آشپز و کلفت و عروسک سکسه؟؟؟!!! 🤔

مونثم نریزید سرم

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

چه زندگی هايي که خراب نشد سر این دهن بینی های خانم ها،بی منطق مشاوره زناشویی ميدن،جالبه که خودشونم با شوهرشون مشکل دارن

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏

این نشون میده ملت بسیار منعطفی هستیم😄😄

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

نمیدونم چرا شوهرای نی نی سایتی همه خائن دست بزن دار بی احساس و بی توجه خسیس مامانی و بچه ننه و همشونم طبقه بالای مادر شوهر زندگی میکنن😑