2777
2789
عنوان

از عجایب نی نی سایت😩

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 53 پست
نمیدونم چرا شوهرای نی نی سایتی همه خائن دست بزن دار بی احساس و بی توجه خسیس مامانی و بچه ننه و همشون ...

😂😂😂

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی در مورد زندگیم نظر میپرسم اینجا

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
هانیبال ؟؟؟؟ تو چرا معدن دینامیتی دختر 😅

آره خود بیچارشم

نمیدونم والا 😂😂😂😂 دوسم نداره نی نی یار

گفتم این دفه اسمم هانیبال نباشه با یکی دیگه بیام ببینم اوضاع چی میشه

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
وااي چقد خوشبينانه به قضايا نگاه ميكني 😂😂

نه اتفاقا خوشبین نیستم😄 ولی واقعا انعطافمون بالاس دیگه وگرنه وضعمون که این نبود😕

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

اینکه سیر تا پیاز زندگیشون رو بچه های سایت میدونن که عجیب تره

درواقع کار خودشون بدتره تا نظرات کاربران

حالا اونایی که برای تجربه بییه میگن به کنار اما ی عده کلا از اول خواسگاریشون من بودم تا جهاز برونشون تا عروسی وحتی رابطه وبارداری والانم بچشونو دارم بزرگ میکنم اما هنوز خود کاربرو ندیدم😉😆🤣😁

یا مرد رو فقط در حد یه حیوون میدونن!!! یکی نوشته بود فقط شکم و زیر شکم مرد رو سیر نگه دار! یکی گفت ...

منم خیلی تعجب میکنم این چیزا رو میبینم 

اصلا نسبت به اقایون خیلی منفی نگر هستن

من واقعا موندم بعضي از راه حل هايي كه ميدن خودشونم استفاده ميكنن تو زندگيشون؟؟ 

مثلا يكي ميگه مادرشوهرم فلان حرفو بهم گفت 

طرف مياد كامنت ميذاره با مشت بزن تو دهنش كه حساب كار دستش بياد 😐😐😐

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
اگه نبودیم که با این وضع الان دوام نمیوردیم 😂😂

آفرین^_^😄

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

عزیزم ایرانی جماعت همینه دیگه...طلاق بگیری بهت انگ میزنن زن زندگی نبودی..سیاست و دلبری نکردی ....فداکار نبودی .....بایدمینشستی سر زندگیت و میسوختی و میساختی...ولی حالا همون آدم اگه طلاق نگیره و ۲۰ _۳۰ سال به پای شوهر نامردش پیر بشه بهش میگن خاک تو سرت..عرضه نداشتی خودت رو نجات بدی و چرا عمرت رو هدر کردی...خودم به چشم دیدم ها....یه خانمی تو فامیلمون خواست ۲۰ سال پیش طلاق بگیره کل زنهای فامیل بسبج شدن و نزاشتن...الان بعد ۲۰ سال که خانمه پیر و بدبخت شده و شوهرش هنوزم آدم نشده اونوقت همون زنی که سردمدار مخالفت با طلاق اون خانمه بود اونروز میگه فلانی  بدبخت شد و باید ۲۰ سال پیش طلاق میگرفت...بخدا دهنم وا مونده بود از تعجب😥😥😥

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم