2777
2789
عنوان

قربون صدقه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده واقعا عصبی میشم  نمیدونم چطور بهش یاد بدم با محبت بشه... شوهرتون چه ماهی هست؟

مردادی ،من راضی ام اینجوری،دوست دارم شوهر منم قربون صدقم نمیره اما ناراحت اینا باشم ازم دلجویی میکنه

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
مردادی ،من راضی ام اینجوری،دوست دارم شوهر منم قربون صدقم نمیره اما ناراحت اینا باشم ازم دلجویی میکنه

من شوهرم بهمنی لجباز و یه دندس ولی مهربونم هس ولی بیشتر حرص در بیاره خخخخ

ممنون عزیزم همچنین برای شما از اول بود اما بهترم شده ما از خانواده هامون دوریم اینم خیلی کمکمون کر ...

اهان درسته . منم همسرم پدرو مادرشو از دست داده،همه میگن میتونی  همه کسش بشی  اگ خودت بخوای من میخوام ولی  چطورشو نمیدونم

اهان درسته . منم همسرم پدرو مادرشو از دست داده،همه میگن میتونی  همه کسش بشی  اگ خودت بخوای ...

میدونی به جنبه ی خود طرفم هست

ما الان ۵ ساله ازدواج کردیم تازه وارد۶ سال شدیم

منم خیلی مهربونم البته😁

خیلی پاش وایسادم

اما شوهرمم خوبه

مثلا ببینه حال روحیم خرابه چند روز مرخصی میگیره حتی اگه نتونه ببرتم مسافرت همون تو شهر هر روز میریم بیروندور دور 

کارامو میکنه که بدونم هوامو داره

تحسینش کن تشکر کن ومقایسه ش نکن با کسی

ببین جنبه شو داره؟