2821
2789
عنوان

اگه بهتون میگفتن....

67 بازدید | 14 پست

فقط تا ساعت 12شب زنده اید؟

چیکار میکردید؟

با نمک بودن با بیشعور بودن فرق داره😏رُک بودن با بی ادب بودن فرق داره😏اجتماعی بودن با لَش و چتر بودن فرق داره😏زرنگ بودن با مارمولک بودن فرق داره😏و تمام مشکلات ما بخدطر عبور از این مرزهاست😏اجتماعی بودن با همه صحبت کردن نیست😌اجتماعی بودن یعنی بدونید،کجا و با چه کسی،از چه کلام و لفظی استفاده کنیم😊

بچم و بغل میکردم و بوسش میکردم همین

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فقط اشک می‌ریختیم

با نمک بودن با بیشعور بودن فرق داره😏رُک بودن با بی ادب بودن فرق داره😏اجتماعی بودن با لَش و چتر بودن فرق داره😏زرنگ بودن با مارمولک بودن فرق داره😏و تمام مشکلات ما بخدطر عبور از این مرزهاست😏اجتماعی بودن با همه صحبت کردن نیست😌اجتماعی بودن یعنی بدونید،کجا و با چه کسی،از چه کلام و لفظی استفاده کنیم😊
قرص خواب میخورم دختر پسرممم کلی بغل و بوس یه ویدیو ام از خودم برای بچه هام میگرفتم

زیاد فیلم میبینی  

مثل درد من تو دنیا هیچ درد مبهمی نیست،تو رو دارمو ندارم این عذاب درد کمی نیست....
خیلی خوشحال میشدم خدا رو شکر میکردم

چرا؟

زیاد فیلم میبینی    

نه داشتم.بهش فکر میکردم

خواستم بزارم یه ساعت

دیدم کلمه

گفتم بزارم تا 12

ولی حالا که فکر میکنم

میبینم 

خودمم نمیدونم توانی مدت کوتاه چیکار میکردم فقط اشک می‌ریختم

یه عالمه فست فود میخریدم بدون درنظرگرفتن ضررشو چاقی و این حرفا میخوردم باخونواده و دوستامم خداحافظی میکردم و اگ کار مفیدی تو این فاصله ازدستم برمیومد انجام میدادم ک کسیو خوشحال کنم

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...

حالا که از ثانیه بعدمونم خبر نداریم بهتره 

بیشتر کنار عزیزامون باشیم

کی میدونه بعد چی میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز