2777
2789
عنوان

وکیلش زنگ زده میگه 20 میلیون طلاق توافقی.چه پرووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 49 پست
مگه از طرف مرد باشه سبک بازیه؟ 

نخیر میگم که بیست میلیون پولی نیست !!

انگار همون توافقی میشه دیگه!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا . ده میلیونشو. خیلی پرو هس

الان همون طلاهات ۴ برابر شده قیمتشون ۱۰ تومن فروختی 

الان میشد ۴۰ تومن!

اشتباه کردی کاش طلاهاتو نمیدادی 

عیب نداره گذشته دیگه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

استارتر طلاقت بده نصف خونه بهت میرسه مهریه هم باید بهت بده؟ 

یا نه ؟

مجبوره . چون فکر کنم زنه گفته زودتر طلاقش بده. اگه هم نده مجبوره هم مهریه بده .هم ماهی 400 تومن اضاف ...

ببخشید توی تایپکتون سوال میپرسم ببینید شوهرم نمیذاره تنها جایی برم الان حتی خونه ی بابام هم نمیبره منو خسیس هم  هست خیانت و ..    2 تا بچه دارم اگه طلاق نده چکار کنم اگه برم خونه ی بابام نفقه میتوانم بگیرم به سوال دیگه اینکه  اگه بگم هیچ نمیخوام نه مهریه و..طلاق میده؟

ببخشید توی تایپکتون سوال میپرسم ببینید شوهرم نمیذاره تنها جایی برم الان حتی خونه ی بابام هم نمیبره م ...

چرا بگی هیچی نمیخ ام.. میخوای تا عمر داری حسرتش بدلت بمونه؟  چرا وقتی چیزی که حقته و حلاله خدا هست رو ازش نگیری. اگه بری خودت از خونه بیرون نفقه بهت نمیرسه. باید اون بیرونت کنه و مدرک داشته باشی. واسه من گفت نمیخوام برگرده 

چرا بگی هیچی نمیخ ام.. میخوای تا عمر داری حسرتش بدلت بمونه؟  چرا وقتی چیزی که حقته و حلاله خدا ...

خیلی زرنگ خودش از خونه بیرونم نمیکنه فقط کاری میکنم که  خودم مجبورم برم زندگی رو بهم سخت میگیره هیج جا نمیذاره برم خفه شدم این همه سال میخوای فقط  طلاق بده

استارتر نمیتونی بری با روانشناس صحبت کنی ?انشالله شاید مشکلتون حل شد. اصل اختلافتون چی بوده؟ چرا با هم درگیری داشتین همش؟ شاید اخلاقت بد بوده؟

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍

تایپیکات و خوندم. اینکه میگی بزرگتره خوشگل و ترگل مرگل نیست زنه. احساس کردم شاید شوهرت به جیزی غیر از قیافه و هیکل و اینا اهمیت میداده که تو بهش ندادی؟ البته خودت بهتر میدونی . من در حد حدسیات میگم. شاید راهی داشته باشه برای  رفع کدورتها‌. اخه شوخی نیست دو تا بچه بیگناه قربانی این ماجران

بعد گفتی قسط های خونه هم خودت دادی تعداد زیادیشو با پول فروش طلا درسته؟ اون خونه برای خودته اصلا ش ...

کاش از اول حداقل نصف خونه رو به اسم خودش میزد