2777
2789
عنوان

از وقتی ....

196 بازدید | 30 پست

پسرم به دنیا اومده هفته ای دو سه  بار مادرشوهرم میان خونمون میگن دلمون براش تنگ میشه اخرهفته هم ما میریم سر میزنیم ...اینم بگم پسر من اولین نوه شونه بخاطر همین ذوق دارن ...ولی خب منم خسته میشم باید غذا بزارم تمیزی کنم شبها هم که پسرم نمیزاره بخوابم به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توم هر وقت میخوان بیان برو خونه مادرت بگو اونجایی و استراحت کن یا اگ همسر با فهمی داری بهش بگو حالیشون کنه ک خسته میشی 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
به شوهرت بگو تذکر بده بهشون دو سه بار خیلیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

شوهرم نمیگه بهشون تازه خوشحالم هست اونا میان منم میگم بیان نوه شونه ولی نه اینقدر 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
بیشتر تو برو اونجا بگو مامان دیدم دلتون تنگ میشه زیاد زیاد میام اینجا

سختمه باور کن اونجا راحت نیستم

توم هر وقت میخوان بیان برو خونه مادرت بگو اونجایی و استراحت کن یا اگ همسر با فهمی داری بهش بگو حالیش ...

گفتم به همسرم میگه کاری نکن خودم کمکت میکنم

شوهرم نمیگه بهشون تازه خوشحالم هست اونا میان منم میگم بیان نوه شونه ولی نه اینقدر 

خب بدون کمک شوهرت کارت سخته مگه اینکه بگی هر وقت اومدن شوهرت غذا از بیرون بگیره و خودش ظرف بشوره کمکت همش برو دور بچت خودتو مشغول نشون بده

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

اومدن سخت نگیر. ته تهش شام نیمرو یا املت بذار. شک نکن اونا هم میفهمن درگیری. به خاطر غذا و پذیراییه تو که نمیان. برا دیدن نوشون میان. خودتو بذار جای اونا. با اومدنشون دارن به تو و بچت محبت میکنن. سخت نگیر دختر. خدا رو شکر کن که اومدن بچت باعث شده محبتشون به شما چند برابر بشه

خب بدون کمک شوهرت کارت سخته مگه اینکه بگی هر وقت اومدن شوهرت غذا از بیرون بگیره و خودش ظرف بشوره کمک ...

اصلا میان بچه رو به من نمیدن همش بغلشونه قربون صدقش میرن شوهرم کمکم میکنه ولی روش نمیشه به اونا بگه کمتربیان