2777
2789

دخترم ۴ماهشه، شبا وقتی میخوابی ۵دیقه که نخوابیده انقد وول میخوره تا از خواب میپره باید بلندش کنم تو بغلم، زودی تو بغلم خوابش میبره دوباره وقتی خوابش سنگین میشه و میزارمش تو جاش باز همونجور میشه، ای حالت ۳ ۴ بار ادامه پیدا میکنه تا بلخره میخوابه، مشگل کجاس؟چیکار کنم راحت خوابش ببره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریفلاکس نداره ؟بچه منم همینجوره البته الان دوماهشه تازه فهمیدم ریفلاکس داره درست شبر نمیخورد بعد دو سه دقیقه سینمو در میاورد خودشو کمونی میکنه خوابش سبکه یک ساعت به یک ساعت شیر میخوره جدیدا بالا می اورد بردمش دکتر دکتر گعت ریفلاکس داره به پروتین گاوی حساسیت دارن گفته اصلا لبنیات و چیزایی که توش شیر گاو هست نخورم 

آها ببخشید ندیدم گفتی 4 ماهشه

ببین طبیعیه هنوز سیستم عصبیشون کامل نیست. وقتی میخوای بخوابونی قنداقش کن. نه مثل قنداق قدیم سفت ها! یه پارچه نخی مثل پتو نازک یا خشک کن یا حتی روسری نخی بزرگ خودت که بوی خودتم بده بهتر... سه گوش کن دستاشو بذار کنارش پارچه رو انقدری سفت بپیچ دورش که خودش تقلا میکنه باز نشه بعد بخوابونش. وقتی خوابش تموم شد بازش کن قشنگ خودشو کش و قوس میده. من دخترمو تا حدود 8 9 ماهگیش همینطور میپیچیدم راحت و آروم میخوابید. قبلش یه ذره دستش تکون میخورد بیدار میشد

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ریفلاکس نداره ؟بچه منم همینجوره البته الان دوماهشه تازه فهمیدم ریفلاکس داره درست شبر نمیخورد بعد دو ...

نه رفلاکس نداره ،شیر خوب میخوره، بالا هم نمیاره ، وزنگیریش هم خوبه

آها ببخشید ندیدم گفتی 4 ماهشه ببین طبیعیه هنوز سیستم عصبیشون کامل نیست. وقتی میخوای بخوابونی قنداقش ...

اخه وقتی میخوابه خیلی بهش ور برم باز بیدار میشه، چجوری قنداق کنم؟